miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulBacau Bike...

Bacau Bike Challenge 2013

Clubul de Ecologie şi Turism “Veniţi cu Noi” – Bacău a organizat, în ziua de 2 mai 2013, o competiţie de mountainbike cu ocazia Zile Mondiale a Tineretului: „Bacau Bike Challenge” 2013, ediţia I.
La start s-au prezentat 71 de sportivi, care au concurat în fondul forestier Trebeş, pe drumurile Lupărie şi Seaca, pe un circuit în lungime aproximativă de 15 km.

Premiile, oferite de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi de către sponsori, au fost obţinute de: Elisei Maria Diana, Marin Ştefania şi Ungureanu Andreea – locurile I, II, III, la categoria 15-18 ani; Dascălu Oana, Bîrgăoanu Alexandra şi Munteanu Bianca Ioana – locurile I, II, III, la categoria 19-35 ani; Bobeică Gabriel, Bulai Cristinel şi Duma Codrin – locurile I, II, III, la categoria 15-18 ani; Duca Bogdan, Juncu Ioan Bogdan şi Mândrescu Andrei – locurile I, II, III, la categoria 19-35 ani; Mârţ Gabriel, Gherasă Tudorel şi Dinga Claudiu – locurile I, II, III, la categoria peste 35 de ani.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul şi acordul Consiliului Judeţean Bacău, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Direcţiei Silvice, Primăriei Mărgineni, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Bacău 1, Inspectoratului Şcolar Judeţean, precum şi cu sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Cei 71 de concurenţi au ales să participe la Proiectul „Bacau Bike Challenge” 2013, ediţia I, în ideea de promovare a unui comportament sănătos prin efectuarea de efort fizic în natură, precum şi prin atragerea şi promovarea practicării de către tineretul din Bacău a mountainbikeing-ului, a dezvoltării spiritului competiţional şi a obţinerii unor abilităţi tehnice pentru străbaterea unor trasee ce implică folosirea bicicletei.

Pentru organizare s-au implicat, financiar sau material, Global Auto Service, Pub-S Bacău, Velo-Sport, Popasul Trebes, Grafit Invest, Magazinul Cyclopedia – Bucureşti, Bike & Sport, TNT Club Sport.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...