luni, decembrie 11, 2023

Curățenia la domiciliu pentru batrâni, un nou trend

Din cele mai vechi timpuri până astăzi,...

Două suplimente alimentare pentru sănătatea ta

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul...

Bacău: Expo Vânătoare și Pescuit 2017

Fapt diversBacău: Expo Vânătoare și Pescuit 2017
- Advertisement -

În perioada 3 – 5 Noiembrie 2017, Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău organizează, în parteneriat cu R.N.P Romsilva și Turnul Berarilor din Piatra-Neamț, evenimentul ,,Expo Vânătoare şi Pescuit”, ediția a VII-a, cel mai mare eveniment de acest gen organizat în afara Capitalei.

Timp de trei zile, firme de profil vor prezenta produse și servicii oferite de producători, importatori și distribuitori, produse destinate pescuitului, vânătorii, dar și celor care doresc îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente speciale pentru drumeții în natură sau să achiziționeze accesorii de înaltă calitate pentru diferite activități practice.

Evenimentul va beneficia de numeroase prezentări culinare din gastronomia vânătorească și, de asemenea, va fi organizat un Concurs de gastronomie vânătorească. Președintele juriului va fi Jacob Hausmann, reprezentantul Hausmann World, iar concursul se va desfășura în aer liber și în Pavilionul Expozițional 1 al complexului expozițional, în zilele de 4 și 5 noiembrie de la ora 11,00.

Text adaptat și actualizat de Romulus-Dan BUSNEA

Alte titluri