marți, octombrie 3, 2023

Cum și când au apărut primii roboți de bucătărie

Un robot de bucătărie este un aparat...

Ce trebuie să știm despre pancreatită

Pancreasul vă ajută să reglați modul în...

Benzi LED: Ce le face atât de speciale?

Benzile luminoase LED sunt cunoscute pentru dimensiunea...

Bacau Expres a tras in plin: locul intai la Cupa Presei la Tir

Fapt diversBacau Expres a tras in plin: locul intai la Cupa Presei la Tir
- Advertisement -

Bacau Expres a castigat primul loc la Cupa Presei la Tir, organizata miercuri de Inspectoratul Judetean de Politie Bacau. Fotoreporterul Stelian Anchidin a obtinut, la prima participare si la prima tragere cu o arma de foc, cel mai mare punctaj: 44 de puncte din 60 posibile.

Dealtfel, Stelian a obtinut, la tragerea de reglaj, doua lovituri in 10 si una in 8.

Stelain Anchidin nu a mai tras pana la aceasta data cu o arma de foc. Singura sa legatura cu armele au fost niste trageri cu pistoalele de airsoft. Marturiseste ca faptul ca a tras la tinta cu pistoalele de airsoft i-au folosit: “Am stiut la ce sa ma astept. Chiar daca la armele de airsoft reculul nu e asa puternic, ma obisnuisem cu el. In schimb, tragaciul are cursa mai scurta la pistolul Carpati cu care am tras”.

Dupa ce a uimit lumea la tragerea de reglaj cu 28 de puncte din 30 posibile, Stelian a tras cele sase cartuse pentru concurs. A obtinut doi de 9, doi de 7 si doi de 6. Adica 44 de puncte.

Pe locul doi in clasamentul baietilor s-a clasat Razvan Bibire (Contrasens.com) cu 43 de puncte iar pe trei, Marius Fundulea (Romania TV) cu 39 de puncte.

La fete, competitia a fost castigata de Ramona Ionescu (Ziarul de Bacau), care a tras 43 de puncte. A doua fata din concurs, Alexandra Hanganu (Impuls TV) a fost mai miloasa si n-a indraznit sa deranjeze tinta cu vreun glonte.

Jurnalistii care au castigat primele trei locuri vor fi premiati joi la amiza, in cadrul unei ceremonii programate la sediul IPJ Bacau.

Alte titluri