22.8 C
Bacau

Bacau Expres a tras in plin: locul intai la Cupa Presei la Tir

De stiut!

Bacau Expres a castigat primul loc la Cupa Presei la Tir, organizata miercuri de Inspectoratul Judetean de Politie Bacau. Fotoreporterul Stelian Anchidin a obtinut, la prima participare si la prima tragere cu o arma de foc, cel mai mare punctaj: 44 de puncte din 60 posibile.

Dealtfel, Stelian a obtinut, la tragerea de reglaj, doua lovituri in 10 si una in 8.

Stelain Anchidin nu a mai tras pana la aceasta data cu o arma de foc. Singura sa legatura cu armele au fost niste trageri cu pistoalele de airsoft. Marturiseste ca faptul ca a tras la tinta cu pistoalele de airsoft i-au folosit: “Am stiut la ce sa ma astept. Chiar daca la armele de airsoft reculul nu e asa puternic, ma obisnuisem cu el. In schimb, tragaciul are cursa mai scurta la pistolul Carpati cu care am tras”.

Dupa ce a uimit lumea la tragerea de reglaj cu 28 de puncte din 30 posibile, Stelian a tras cele sase cartuse pentru concurs. A obtinut doi de 9, doi de 7 si doi de 6. Adica 44 de puncte.

Pe locul doi in clasamentul baietilor s-a clasat Razvan Bibire (Contrasens.com) cu 43 de puncte iar pe trei, Marius Fundulea (Romania TV) cu 39 de puncte.

La fete, competitia a fost castigata de Ramona Ionescu (Ziarul de Bacau), care a tras 43 de puncte. A doua fata din concurs, Alexandra Hanganu (Impuls TV) a fost mai miloasa si n-a indraznit sa deranjeze tinta cu vreun glonte.

Jurnalistii care au castigat primele trei locuri vor fi premiati joi la amiza, in cadrul unei ceremonii programate la sediul IPJ Bacau.

- Advertisement -

Ultimele stiri