duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalBăcăuan arestat pentru...

Băcăuan arestat pentru furturi din locuințe în județul Mureș

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, la data de 11 februarie a.c., o persoană bănuită de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat.

Cel în cauză a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au prins în flagrant delict, un bărbat care ar fi comis două infracţiuni de furt din locuinţe, situate pe raza municipiului Târgu Mureş şi a comunei Sângeorgiu de Mureş.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, a reieşit că în noapte de 11 februarie a.c., bărbatul, de 42 de ani, din judeţul Bacău, ar fi pătruns prin efracţie, în două imobile de pe raza municipiului Târgu Mureş şi a comunei Sângeorgiu de Mureş, de unde ar fi sustras sume de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 16.500 de lei şi 550 de euro, acesta fiind recuperat în totalitate şi predat persoanelor vătămate.

Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 11 februarie a.c., faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 12 februarie a.c., instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...