vineri, septembrie 29, 2023

La ce să te aștepți după ce ți-ai luat mașină second-hand

Te-ai decis să-ți iei mașină. Ai stat...

Câteva idei pentru a obține o locuință

Ești proaspăt însurat și vrei să ai...

Rolul vital al asigurărilor în societate: Protecție și Stabilitate

Într-o lume în continuă schimbare și adesea...

Băcăuanii de la Dedeman au mai deschis un magazin și au finanțat terenul de tenis promis Simonei Halep

ActualitateBăcăuanii de la Dedeman au mai deschis un magazin și au finanțat terenul de tenis promis Simonei Halep
- Advertisement -

H4

Dedeman, cel mai mare retailer de materiale de construcții și amenajări interioare din România (controlată de oamenii de afaceri băcăuani Dragoș și Adrian Pavăl, cu sediul în Bacău), companie care anul trecut a încheiat afaceri de peste 600 de milioane de euro, a încheiat recent un parteneriat cu jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 2 WTA, cea mai bine clasată. româncă a tuturor timpurilor în această disciplină sportivă atât de apreciată și de urmărită în întreaga lume.

Semnarea parteneriatului i-a adus Simonei un câștig în valoare de 500.000 de euro, firma de bricolaj băcăuană luându-și angajamentul de a construi un teren de tenis la fiecare magazin nou deschis.
În spiritul valorilor pe care le promovează, vineri, 15 august, a.c., băcăuanii de la Dedeman au deschis porțile unui nou magazin, la Deva, o investiție de 11 milioane de euro și au donat comunității, după cum au promis, un teren de tenis construit în zona Rezervației Naturale Pădurea Bejan.

Până în prezent, Dedeman s-a implicat și în sustinerea fotbalului românesc participând la sponsorizarea echipelor de forbal Politehnica Iași și Ceahlăul Piatra-Neamț, dar și în amenajarea unor spații pentru activitpăți sportive, iar începând din data de 26 octombrie 2011, Dedeman este și sponsorul principal al echipei olimpice a României. Mai mult, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 București, Dedeman a amenajat o zonă destinată agrementului sportiv, cu o suprafață de aproximativ 4000 mp, în Parcul Tineretului din Capitală. Suprafața amenajată constă în terenuri pentru fotbal, baschet, handbal, tenis de câmp, tenis de picior respectiv volei, precum și mese pentru tenis de masă.

,,Ideea parteneriatului a apărut în urma unui meci de tenis cu Bogdan Enoiu. În momentul de față sportul românesc se hrănește din amintiri, iar noi nu credem că există vis dacă nu te implici trup și suflet. Simona Halep este un exemplu pentru tineri. Fiecare am plecat de la zero și am reușit, iar prin parteneriatul cu Simona ne propunem să inaugurăm 13 noi terenuri de tenis, practic, câte unul pentru fiecare magazin pe care îl vom deschide în următorii ani. Evident că ne-am făcut niște calcule, pentru că așa se procedează, și am estimat ca buget pentru amenajarea unui teren suma de 30 – 35.000 de euro”, a spus Dragoș Pavăl, președintele companiei.

Dedeman în cifre:
– 38 magazine, două centre logistice, parc auto propriu
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii
– peste 6.900 de angajați
– circa 390.000 mp suprafață de vânzare
– intre 6.000 – 18.000 mp suprafața unui magazin

Bugetul de investiții al Dedeman din acest an este de 65 milioane euro. Cu capital 100% românesc, compania a încheiat anul 2013 cu afaceri de 2,67 miliarde lei (606 milioane euro) și un profit net de 288,3 milioane lei (65,2 milioane euro).

Romulus Dan BUSNEA

Alte titluri