miercuri, noiembrie 29, 2023

Ce trebuie să știm despre tractorul cu două roți

Tractorul cu două roți este un termen...

Bărbații și parfumurile. Când și cum?

Istoric vorbind, aristocrația occidentală a folosit parfumurile...

Bacauanii s-au impus detasat in concursul international de table si backgammon de la Slanic-Moldova

Fapt diversBacauanii s-au impus detasat in concursul international de table si backgammon de la Slanic-Moldova
- Advertisement -

In incinta hotelului “Euro Vacanta” din statiunea Slanic-Moldova, s-a desfasurat in perioada 16-18 noiembrie a.c., Concursul International de Table si Backgammon organizat si sponsorizat de Asociatia Romana de Backgammon in parteneriat cu gazda locatiei. La competitia dotata cu premii fixe garantate de 11.200 lei, la care s-a adaugat si un premiu suplimentar constind in 2 locuri/2 zile cazare gratuita asigurata pentru urmatoarea competitie, au participat 90 de jucatori din din Romania (Bucuresti, Brasov, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Urziceni, Ludus, Roman, Bacau, Onesti, Moinesti, Targu Ocna, Dofteana, Cotofanesti si Urechesti) si din Bulgaria (Sofia).

Iata si rezultatele: Backgammon 250 lei:

Locul I- Gabriel Rusu (Bacau),
Locul II- Neculai Axinte (Roman),
Semifinalisti- Traian Antohi (Targu Ocna) si Dorin Vianu (Bucuresti),
Consolare I- Nicolae Bantu (Dofteana),
Consolare II- Ciprian Sdrobis (Onesti);

Backgammon 5 puncte- intrare gratuita- Zoltan Molnar (Brasov);

Table 100 lei:

Locul I- Nicolae Bantu (Dofteana),
Locul II- Razvan Tomciuc (Tg.Ocna),
Semifinalisti- Cristian Antohe (Tg.Ocna) si Alexandar Penelov (Bulgaria),
Consolare I- Ion Tiploiu (Onesti),
Consolare II- Ion Ciutacu (Bucuresti).

“Ne-am bucurat de prezenta unui mare numar de participanti care creste de la un concurs la altul. Ne vom stradui si in continuare sa atragem si alti jucatori atat din Romania cat si din strainatate, oferindu-le conditii de joc la standarde occidentale, in locatii turistice care vor fi astfel mai bine promovate sub umbrela brandului de turism al Romaniei”, a spus campionul absolut al jocului de backgammon Neculai Draganuta- presedintele asociatiei, organizator, sponsor si director de turnee. Concomitent, a avut loc si cea de a V-a etapa a concursului national de table si backgammon.

Pana la acest moment, dupa cele patru etape, pe primele 10 locuri se situeaza urmatorii jucatori: Florin Balan (Targu Ocna- 99 p.), urmat de Viorel Gheorghiu (Iasi- 89 p.), Ion Tiploiu (Onesti- 81 p.), Laurentiu-Ionel Ciochina (Iasi- 79p.), Marian Manaila (Bucuresti- 70 p.), Zoltan Molnar (Brasov- 68 p.), Nicu Dumitru (Gaesti- 58 p.), Ion Motoc (Otopeni- 54 p.), Relu Barbulescu (Urziceni-46 p.) si Simon-Manuel Otic (Bacau- 42 p.).
Romulus Dan Busnea

Alte titluri