duminică, septembrie 24, 2023

Bacaul a iesit din codul galben

OrasulBacaul a iesit din codul galben
- Advertisement -

Judeţul Bacău a ieşit de sub incidenţa codului galben de ninsoare, vânt şi viscol, la această oră înregistrându-se precipitaţii mixte şi polei în zone izolate. Temperaturile sunt în uşoară creştere cu valori de + 1°C.

Pe toate drumurile din judeţul Bacău se circulă în condiţii de iarnă şi se acţionează cu material antiderapant şi utilaje de degajare a carosabilului, în special în zonele expuse la înzăpezire.
Nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase pentru următoarea perioadă.
Sunt asigurate stocurile necesare de materiale antiderapante şi combustibil şi nu sunt semnalate, la această oră, probleme deosebite în ceea ce priveşte furnizarea utilităţilor publice (apă, căldură, curent electric, gaz metan).

Atragem atenţia conducătorilor auto aflaţi în trafic să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi să respecte indicaţiile lucrătorilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne acolo unde este cazul şi situaţia o va impune, pentru prevenirea unor efecte negative ale fenomenelor hidrometeorologice anunţate.

În cazul apariţiei oricărui tip de risc care poate genera o situaţie de urgenţă, Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău poate fi contactat la telefon 0234/550000 sau fax 0234/575053.

Alte titluri