Bacaul face performanta

 

CSS Bacau – atletism se bucura de performante si la categoria copii. Echipa de stafeta-fete, la proba 4×200 a obtinut in acest an aurul la nationalele de la Bucuresti. Tot in acest an clubul a mai inregistrat un rezultat remarcabil, medalia de argint la prima editie a jocurilor mondiale de copii ce s-au desfasurat in Turcia, la Ankara.

Sportiva ce a realizat aceasta performanta este Bruma Ioana, reprezentanta Bacaului in lotul national al Romaniei. Atleta de 13 ani mai are in palmares o serie de premii la concursurile nationale, printre care argint ( 600 m plat), argint si aur (stafeta).

Bruma Ioana practica atletism de trei ani si jumatate si este antrenata de doamna profesoara Hagima Maria. Sportiva declara ca i-a placut acest sport de la primul antrenament si ca are sustinerea familiei si a prietenilor. Mai mult, Ioana o are ca model pe fosta campioana olimpica, Doina Melinte datorita perseverentei si titlurilor obtinute de-a lungul carierei sale.

Se antreneaza sase zile pe saptamana la sala de atletism si pe stadionul municipal, iar probele sale preferate sunt 600 m plat  si stafeta. La prima sa experienta internationala, sportiva sustine ca s-a simtit foarte bine, insa putin emotionata din cauza competitiei stranse. Acest premiu a motivat-o sa ajunga la un moment dat ceea ce-si doreste cel mai mult, campioana mondiala.