duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulBacaul face performanta

Bacaul face performanta

 

CSS Bacau – atletism se bucura de performante si la categoria copii. Echipa de stafeta-fete, la proba 4×200 a obtinut in acest an aurul la nationalele de la Bucuresti. Tot in acest an clubul a mai inregistrat un rezultat remarcabil, medalia de argint la prima editie a jocurilor mondiale de copii ce s-au desfasurat in Turcia, la Ankara.

Sportiva ce a realizat aceasta performanta este Bruma Ioana, reprezentanta Bacaului in lotul national al Romaniei. Atleta de 13 ani mai are in palmares o serie de premii la concursurile nationale, printre care argint ( 600 m plat), argint si aur (stafeta).

Bruma Ioana practica atletism de trei ani si jumatate si este antrenata de doamna profesoara Hagima Maria. Sportiva declara ca i-a placut acest sport de la primul antrenament si ca are sustinerea familiei si a prietenilor. Mai mult, Ioana o are ca model pe fosta campioana olimpica, Doina Melinte datorita perseverentei si titlurilor obtinute de-a lungul carierei sale.

Se antreneaza sase zile pe saptamana la sala de atletism si pe stadionul municipal, iar probele sale preferate sunt 600 m plat  si stafeta. La prima sa experienta internationala, sportiva sustine ca s-a simtit foarte bine, insa putin emotionata din cauza competitiei stranse. Acest premiu a motivat-o sa ajunga la un moment dat ceea ce-si doreste cel mai mult, campioana mondiala.

 

De citit!

Libraria Alexandria – gazda feminitatii romanesti

Marti, 24 mai, Libraria Alexandria din Arena Mall a fost gazda unei lansari de carte initiate de Monica Tatoiu: al doilea volum “Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti”.Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, iar participarea, spre surprinderea multora...

In spiritul lui Bacovia de zilele Colegiului National “Gheorghe Vranceanu”

In perioada 26-27 mai ,Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” implineste 50 de ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie vor avea loc activitati culturale si sportive la care sunt invitati sa participe toti elevii liceului impreuna cu profesorii lor. Aceste...