vineri 12 iulie 2024

.

Eficiență energetică și confort...

În era actuală, eficiența energetică și confortul în locuință sunt două aspecte cruciale...

Ce mai dăm de...

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci, și, deci, să nu avem noi...

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar podeaua din lemn contribuie la transformarea...

Creșterea gradului de siguranță...

În contextul creșterii criminalității și al nevoii sporite de siguranță, proprietarii de locuințe...
AcasăActualitateInfractionalBătaie între elevi...

Bătaie între elevi și profesori într-o școală din județul Bacău

Scandalul zguduitor care a avut loc la un liceu tehnologic din Bacău a pus în lumină o situație extrem de tensionată între elevi și cadrele didactice, după ce doi profesori s-au implicat într-o încăierare fizică cu doi frați elevi din clasa a VII-a.

Conform informațiilor obținute de la realitatea.net, incidentul a fost capturat pe cameră de ceilalți elevi din școală și a devenit rapid viral pe internet, generând o puternică reacție emoțională în comunitatea online.

În secvențele filmate, se poate observa cum profesorii încearcă să ia telefonul unuia dintre elevi, presupusul motiv fiind dorința acestora de a-i filma. Situația escaladează rapid, iar atât elevii, cât și unul dintre dascăli ajung pe podea, în mijlocul băncilor, într-o luptă corp la corp.

Potrivit declarațiilor fraților elevi, aceștia ar fi fost motivați să îi filmeze pe profesori după ce aceștia ar fi avut un comportament nepotrivit și le-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Conform relatărilor, conflictul a luat amploare atunci când profesorul a încercat să le confiște telefonul, fiind susținut de un alt cadru didactic.

În ciuda acestui incident grav, frații elevi susțin că au reclamat comportamentul profesorului la directorul școlii, însă li s-a transmis că fără dovezi concrete nu vor fi luați în considerare.

În urma acestui eveniment, instituția de învățământ a demarat o anchetă internă pentru a stabili cine poartă vina în acest caz și care sunt măsurile care trebuie luate pentru a evita astfel de incidente în viitor. Acest episod tulburător subliniază importanța comunicării și relației de încredere între elevi și cadrele didactice, precum și necesitatea unui mediu școlar sigur și respectuos pentru toți participanții.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...