luni 15 iulie 2024

.

Tot ceea ce trebuie...

Contrar a ceea ce cred mulți oameni, nu aveți nevoie de un spațiu...

La ce trebuie să...

"Mâna a doua" e tot mai mult un eufemism. De obicei mașina pe...

O călătorie culinară și...

Toamna, acea perioadă magică a anului, în care natura se transformă în culori...

Planifică-ți vacanța cu vouchere...

Pe măsură ce vara se apropie și temperaturile cresc, mulți dintre noi încep...
AcasăFapt diversBatrana moarta intr-un...

Batrana moarta intr-un incendiu la Comanesti

Duminică, 17 martie 2013, la ora 08.29, Garda de intervenţie Comăneşti a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu în oraşul Comăneşti, strada Andrei Baciu, la o casă aparţinând numitei B. E.
La sosirea la locul producerii evenimentului, proprietara, B. E., în vârstă de 73 ani, a fost găsită decedată în urma intoxicării cu fum.

Aceasta se afla scoasă din locuinţă, de către vecini. Victima nu era cunoscută cu dizabilităţi locomotorii şi locuia singură. Decesul a fost constatat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Comăneşti.

Incendiul se manifesta mocnit într-una din camerele casei, construcţie cu pereţii din paiantă şi acoperişul din astereală din lemn cu învelitore din ţiglă.

La ora 09.00, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii închise, au ars bunuri dintr-o cameră şi aproximativ 3 mp pardoseală.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...