duminică, septembrie 24, 2023

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele...

Băut la volan și fără permis, depistat de polițiști și reținut

Fapt diversInfractionalBăut la volan și fără permis, depistat de polițiști și reținut
- Advertisement -

La data de 21 ianuarie a.c, în jurul orei 23.00, polițiștii din Moinești au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că la parterul unui bloc, un bărbat provoacă scandal pe fondul unor neînţelegeri cu concubina sa.

Cu ocazia intervenţiei, patrula de siguranţă publică l-a depistat în flagrant delict, pe bărbatul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe strada Zorilor din mun. Moineşti.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, având în vedere faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 19:30, bărbatul ar fi condus acelaşi autovehicul pe strada Mihail Sadoveanu din localitate, având o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, fiind escortat şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Bacău.

Alte titluri