duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Băut la volan și fără permis, depistat de polițiști și reținut

La data de 21 ianuarie a.c, în jurul orei 23.00, polițiștii din Moinești au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că la parterul unui bloc, un bărbat provoacă scandal pe fondul unor neînţelegeri cu concubina sa.

Cu ocazia intervenţiei, patrula de siguranţă publică l-a depistat în flagrant delict, pe bărbatul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe strada Zorilor din mun. Moineşti.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, având în vedere faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 19:30, bărbatul ar fi condus acelaşi autovehicul pe strada Mihail Sadoveanu din localitate, având o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, fiind escortat şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Bacău.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...