sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateBețivi și drogați,...

Bețivi și drogați, în plasa polițiștilor rutieri

Peste 2.000 de conducători auto testaţi de poliţiştii băcăuani într-o săptămână în care s-a acţionat pentru reducerea riscului rutier.

În perioada 16-22 iunie a.c., la nivel naţional a avut loc acţiunea “Alcool şi Droguri” care face parte din calendarul de activităţi al poliţiilor rutiere europene TISPOL pentru anul 2021.

Acţiunea a vizat reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.

În cadrul activităţilor desfăşurate la nivelul judeţului Bacău, poliţiştii rutieri şi de ordine publică au verificat 2.174 de conducători de vehicule prin testări cu aparatul etilotest sau drugtest.

În total, poliţiştii băcăuani au constatat 26 de infracţiuni, din care 14 la regimul rutier.

Au fost întocmite 13 dosare penale conducătorilor auto depistaţi sub influenţa alcoolului şi unul pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Reamintim că legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...