joi, noiembrie 30, 2023

Cum ne ferim de camerele ascunse

Fie că mergem la un hotel sau...

Sfaturi pentru un sunet mai bun de la sistemul audio de acasă

    Configurarea unui sistem de sunet frumos este...

Dacă se taie curentul, cum vom supraviețui?

Situația nu este tocmai roz și perspectivele...

Bilantul politistilor pe ziua de ieri: 250 de amenzi in valoare de peste 35.000 de lei

Fapt diversInfractionalBilantul politistilor pe ziua de ieri: 250 de amenzi in valoare de peste 35.000 de lei
- Advertisement -

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean au desfăşurat, ieri, 26 noiembrie a.c., o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere şi combaterii încălcării legislaţiei rutiere.

În urma acestei activităţi poliţiştii au aplicat un număr total de 246 sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.610 lei, din care 55 pentru depăşirea limitei de viteză admisă, 44 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 23 pietonilor care au traversat strada neregulamentar, 5 pentru depăşire neregulamentară şi 5 pentru pentru neacordare de prioritate.

Totodată au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare şi 11 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere autovehicule pe drumurile publice.

Poliţiştii l-au depistat pe Vasile D., din judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Moineşti şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară, prin loc semnalizat şi marcat corespunzător.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform H.G. 1391/2006 şi a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Un alt conducător auto, Ion R., de 22 de ani, din judeţul Suceava, care conducea o autoutilitară pe DN 2, în localitate Bogdan Vodă, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară a unui alt autovehicul, încălcând marcajul longitudinal continuu.
Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform H.G. 1391/2006 şi a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Gabriel V., de 28 de ani, din judeţul Neamţ, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii din oraşul Buhuşi, având inspecţia tehnică periodică expirată.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

Alte titluri