joi 25 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalBilantul politistilor pe...

Bilantul politistilor pe ziua de ieri: 250 de amenzi in valoare de peste 35.000 de lei

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean au desfăşurat, ieri, 26 noiembrie a.c., o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere şi combaterii încălcării legislaţiei rutiere.

În urma acestei activităţi poliţiştii au aplicat un număr total de 246 sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.610 lei, din care 55 pentru depăşirea limitei de viteză admisă, 44 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 23 pietonilor care au traversat strada neregulamentar, 5 pentru depăşire neregulamentară şi 5 pentru pentru neacordare de prioritate.

Totodată au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare şi 11 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere autovehicule pe drumurile publice.

Poliţiştii l-au depistat pe Vasile D., din judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Moineşti şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară, prin loc semnalizat şi marcat corespunzător.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform H.G. 1391/2006 şi a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Un alt conducător auto, Ion R., de 22 de ani, din judeţul Suceava, care conducea o autoutilitară pe DN 2, în localitate Bogdan Vodă, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară a unui alt autovehicul, încălcând marcajul longitudinal continuu.
Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform H.G. 1391/2006 şi a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Gabriel V., de 28 de ani, din judeţul Neamţ, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii din oraşul Buhuşi, având inspecţia tehnică periodică expirată.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

De citit!

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...