.

La ce să te...

Te-ai decis să-ți iei mașină. Ai stat și te-ai gândit, te-ai sucit, te-ai...

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Amenajarea ideală a unui...

Amenajarea unui apartament cu două camere este o provocare plăcută, oferind posibilități creative...

Câteva leacuri mai mult...

Îl știți pe "catindat"? Ăla care ar fi făcut orice, inclusiv să apeleze...
AcasăCulinarBisteca fiorentina si...

Bisteca fiorentina si cartofi nature

Ingrediente: 300 g antricot de vitel fara os, Sare, Piper, Ulei de masline, Unt, Cascaval, Cartofi.

Asezonati antricotul de vitel cu sare si piper. Taiati antricotul de vitel in felii groase cam de doua degete. Ungeti-le cu ulei de masline.

Puneti la incins tigaia grill de ochi. Lasati-o 8-10 minute sa se incalzeasca bine. Apoi puneti bucatile de antricot. continuare