duminică 14 iulie 2024

.

Guta și vertijul: Impactul...

Guta și vertijul sunt două afecțiuni medicale distincte, dar ambele pot afecta semnificativ...

10 ponturi esențiale pentru...

Întreținerea regulată a autoturismului este cheia pentru a-i asigura o viață lungă și...

Plastilina: de la o...

Plastilina este un material de modelare asemănător chitului, făcut din săruri de calciu,...

Câteva trucuri pe care...

Pistolul de lipit este un instrument versatil care poate fi folosit pentru lipirea...
AcasăCulinarBisteca fiorentina si...

Bisteca fiorentina si cartofi nature

Ingrediente: 300 g antricot de vitel fara os, Sare, Piper, Ulei de masline, Unt, Cascaval, Cartofi.

Asezonati antricotul de vitel cu sare si piper. Taiati antricotul de vitel in felii groase cam de doua degete. Ungeti-le cu ulei de masline.

Puneti la incins tigaia grill de ochi. Lasati-o 8-10 minute sa se incalzeasca bine. Apoi puneti bucatile de antricot. continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...