Blues la Dărmănești, la finele lunii august!

Marius Diaconescu, organizatorul primului festival internațional de blues din județul Bacău, ,,Open Air Blues in the garden festival”, Dărmănești 2020 : ,,V-am spus că vă iubim și nu cred că e nevoie să o spunem mereu, voi simțiți asta. V-am spus să fiți încrezători și să visați frumos. V-am cerut să aveți răbdare cu noi, promițându-vă că vom face tot ceea ce este omenește posibil ca #Open Air Blues in the garden festival să devină realitate”.

Așadar, pe 28 și 29 august, organizatorii evenimentului vă așteaptă în orașul Dărmănești, județul Bacău, să fiți parte la o serie de manifestări unice, care se vor desfășura sub egida ,,La Porțile Nemirei – tradiții, obiceiuri și cultură”, care înseamnă: #Open Air Blues in the garden festival,
#Expo – La Porțile Nemirei – literatură, sunet și culoare, #La Porțile Nemirei – tradiții si obiceiuri.
Biletele sunt disponibile în rețeaua ,,IaBilet” și în format electronic, pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, ca și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange, sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Abonamentele deja achiziționate pentru datele inițiale, sunt valabile pentru noile date.
Copiii cu vârsta sub 14 ani vor intra gratuit, dar numai însoțiți de către un adult, posesor de abonament. Dovada se face pe baza certificatului de naștere.

Concertele vor respecta toate normele de siguranță sanitară impuse de către autorități pentru perioada respectivă. Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita impusă pentru această perioadă. Acest număr va fi anunțat în timp util.

,,Fă concediul în țara ta și vino să cunoști frumusețile acestei zone! Noi vom fi în același loc unde suntem de secole: La Porțile Nemirei!”, este îndemnul organizatorilor, respectiv Asociația ,,Sunetul Munților” și Primăria orașului Dărmănești.

Romulus-Dan BUSNEA