duminică 23 iunie 2024

.

 Creditul rapid și creditele...

În fața imprevizibilității vieții, mulți dintre noi se pot confrunta cu situații financiare...

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...

Cum să câștigi o...

Ratele dobânzilor sunt aproape minime istorice, ceea ce reprezintă o provocare pentru oricine...

Cum să devii un...

Da, știu, cititul pare să nu mai fie la modă, ba unii chiar...

Boema

Pentru blat se bat spuma cinci albusuri cu un praf de sare. Cand s-au batut bine se adauga 3 linguri de apa, apoi cele 8 linguri de zahar. Cate una, nu toate odata. Urmeaza galbenusurile. Cand s-au omogenizat cu albusurile se adauga pe rand, cacaoa si apoi faina. O tava dreptunghiulara, dar nu cea de la aragaz, ci mai mica, se tapeteaza cu hartie de copt, sau cu putin ulei. Se toarna in ea compozitia pentru blat.

continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...