vineri 20 septembrie 2024

.

Explorând beneficiile hranei umede...

Hrana umedă pentru câini și husky-ul siberian sunt subiecte de interes pentru toți...

Ce trebuie să faceți...

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare, de la cel mai scăzut la...

Cum poți face poze...

O fotografie de 360 de grade înseamnă o imagine care să cuprindă tot...

Brățările bărbătești: Moft sau...

În general, bărbații se împacă (vorba vine...) cu verighetele. Dacă încerci să-i atragi...
AcasăCulinarBors de porc...

Bors de porc cu paste

Ingrediente: 300 g carne porc din pulpa, 1 l bors, 2 morcovi mici, 1 pastarnac, 1 bucata telina, Zarzavat ciorba, Coriandru, 1 mana paste, 1 ceapa, Sare, Piper, Leustean, Patrunjel. Puneti carnea la fiert. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert carnea adaugati legumele crude, taiate in cubulete si calite in putin ulei de masline in prealabil. Puneti zarzavatul de ciorba. Potriviti de sare, piper si un praf de coriandru. Lasati sa fiarba si la final adaugati borsul fiert in prealabil. Apoi pastele, iar la final zarzavatul verde tocat. Serviti borsul cu mamaliguta si ardei iute…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...