Ingrediente: 300 g carne porc din pulpa, 1 l bors, 2 morcovi mici, 1 pastarnac, 1 bucata telina, Zarzavat ciorba, Coriandru, 1 mana paste, 1 ceapa, Sare, Piper, Leustean, Patrunjel. Puneti carnea la fiert. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert carnea adaugati legumele crude, taiate in cubulete si calite in putin ulei de masline in prealabil. Puneti zarzavatul de ciorba. Potriviti de sare, piper si un praf de coriandru. Lasati sa fiarba si la final adaugati borsul fiert in prealabil. Apoi pastele, iar la final zarzavatul verde tocat. Serviti borsul cu mamaliguta si ardei iute…continuare
De citit!
Culinar
Bors din spinari de pui
Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....
Culinar
Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele
Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...
Culinar
Placinta cu portocale
Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...