duminică 23 iunie 2024

.

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Când trebuie să căutăm...

Probabil ați văzut unele etichete de pe produse pe care scrie "fără gluten"....

10 întrebări frecvente despre...

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu să te gândești la un material...

Tratament eficient pentru varsaturile...

Indiferent cât de atent îți îngrijești câinele, este posibil ca, din când în...
AcasăCulinarBors de porc...

Bors de porc cu paste

Ingrediente: 300 g carne porc din pulpa, 1 l bors, 2 morcovi mici, 1 pastarnac, 1 bucata telina, Zarzavat ciorba, Coriandru, 1 mana paste, 1 ceapa, Sare, Piper, Leustean, Patrunjel. Puneti carnea la fiert. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert carnea adaugati legumele crude, taiate in cubulete si calite in putin ulei de masline in prealabil. Puneti zarzavatul de ciorba. Potriviti de sare, piper si un praf de coriandru. Lasati sa fiarba si la final adaugati borsul fiert in prealabil. Apoi pastele, iar la final zarzavatul verde tocat. Serviti borsul cu mamaliguta si ardei iute…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...