joi 29 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăDe stiutBrățările bărbătești: Moft...

Brățările bărbătești: Moft sau necesitate?

În general, bărbații se împacă (vorba vine…) cu verighetele. Dacă încerci să-i atragi cu vreo altă bijuterie, îi pierzi repede pe majoritatea. Când piața brățărilor feminine o depășește pe cea a bărbaților, este ușor să consideri că brățările sunt doar un lucru feminin.

Dar, ca orice bijuterie, brățările pot face parte din garderoba unui bărbat elegant. Sunt o opțiune, nu o necesitate – poți trece prin viață foarte bine fără una – dar cu siguranță pot fi o alternativă.

Rolul unei brățări bine alese nu este atât de diferit de rolul oricărei alte bijuterii, cum ar fi un colier sau un inel. Este acolo pentru a avea un accent remarcat – nu piesa centrală a ținutei tale, ci cu siguranță o parte distinctă a look-ului.

Brățările pentru bărbați au luat amploare cu adevărat în ultimii ani. Pentru un domn cu tendințe vestimentare și stilistice, brățările le-au oferit bărbaților posibilitatea de a-și prezenta stilul, personalitatea și, eventual, o parte din povestea lor, fără a menționa un cuvânt. Și în cel mai ușor mod posibil.

Ca și în cazul oricărui lucru legat de stil, se aplică regulile generale. Cheia este să găsești brățări care să nu arate ca și cum tocmai ți-ai jefuit caseta de bijuteriile celor mai importante. În mod ideal, încercați să găsiți piese elegante și masculine și realizate din materiale interesante într-o gamă de culori.

Potrivirea și proporția sunt de o importanță capitală. Acest lucru se reduce în esență la alegerea unor dimensiuni mai mari de brățări pentru încheieturile mâinilor mai mari și brățări mai mici pentru dimensiunile corespunzătoare ale încheieturilor mai mici.

În plus, brățara ar trebui să fie suficient de strânsă pentru a se potrivi perfect în jurul încheieturii tale. De exemplu, niște brățări bărbați aur care alunecă în sus și în jos pe braț se vor dovedi mai mult o pacoste decât o completare estetică. Brățările mai grele ar trebui să fie mai apropiate de dimensiunea încheieturii tale, în timp ce brățările mai ușoare pot avea mai multă libertate de mișcare.

Similar altor accesorii, purtarea unei brățări poate dezvălui ceva despre tine. Poate că brățările din piele vă arată afinitatea pentru motociclete și asumarea de riscuri mari.

Brățările cu mărgele, pe de altă parte, pot spune o poveste despre experiențele tale de călătorie din trecut. Oricum, indiferent ce faci – abține-te să inventezi povești.

Ca toate lucrurile legate de stil, a ști să nu porți o brățară este la fel, dacă nu mai important, decât a ști să purtați o brățară.

Tratează-ți brățările ca pe niște ceasuri – ar trebui să stea pe pielea ta, sub orice mâneci care sunt suficient de lungi pentru a le acoperi.

Puteți pune câte brățări cu șnur mai subțiri doriți, dar încercați să evitați să purtați mai multe brățări groase, metalice.

În timp ce ceasurile arată elegant cu brățări subțiri din șnur aranjate lângă ele, evitați să combinați benzile metalice mari pe aceeași încheietură!

Ca regulă generală, o încheietură goală arată mai bine decât ambele încheieturi ocupate.

Dacă optați pentru un ceas pe o parte și brățări pe cealaltă, fie aranjați brățările cu ceasul, fie alegeți un aspect mai minimalist pe mâna opusă, cu mai puține brățări mai subțiri.

Alternativ, ceasul de la o încheietură poate fi echilibrat de o singură brățară pe încheietura opusă.

Încearcă să găsești brățări care cel puțin să completeze culorile ceasului tău. Deși nu este necesară o potrivire exactă, găsirea de culori care să completeze ceasul poate funcționa extrem de bine. Culorile asortate asigură că cele două piese se îmbină bine, pretându-se la o estetică elegantă.

Poate că nu aș purta cercei aur rotunzi, dar o brățara s-ar putea să accept. Mai ales dacă ar avea câteva secrete, gen fluier, amnar, paracord, lucruri comune la brățările de supraviețuire.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...