miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Buluc la bucluc: cu securea in curtea consateanului

Reținuți și cercetați pentru lovire, violare de domiciliu, amenințare și port ilegal de armă albă
În urma extinderii cercetărilor cu privire la agresiunea comisă de Z. Vasile, de 27 de ani şi R. Mihai, de 26 ani asupra unui cetățean de 41 de ani, din comuna Măgireşti, polițiștii au stabilit că cei doi, împreună cu G. Vasile, de 21 ani şi F. Constantin, de 29 de ani, au pătruns fără drept și în curtea unui cetățean de 76 ani, din comuna Solonţ, căruia i-au adresat ameninţări cu moartea. Totodată, s-a stabilit că R. Mihai era înarmat cu o secure.

La data de 31.01.2013 toţi cei patru făptuitori au fost identificaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, violare de domiciliu, ameninţare şi port ilegal de arme albe.

Suspecții vor fi prezentați, la data de 01.02.2013, Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.

Au tăiat ilegal și au sustras arbori din pădurea O.S. Sascut Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni și polițiști din comuna Corbasca, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Sascut, au desfășurat la data de 31 ianuarie a.c. o acțiune de prevenire și combatere a sustragerii de material lemnos de pe raza comunei Corbasca.

Astfel, au fost depistați U. Constantin, de 38 de ani, din comuna Corbasca şi B. Ionel, de 33 de ani, din comuna Huruieşti, care în noaptea de 30/31.01.2013 au tăiat de pe picior mai mulţi arbori esenţă frasin din pădurea OS Sascut.

Materialul lemnos sustras, în valoare de 750 de lei, a fost identificat la locuințele unor cetățeni din comuna Corbasca și a fost confiscat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări față de U Constantin și B. Ionel sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Patrula de siguranță publică i-a depistat în timp ce sustrăgeau bunuri din curtea unei societăți La data de 31.01.2013, în jurul orei 16.30, o patrulă mixtă de siguranță publică, aflată în servicul de patrulare în zona Autogării din Bacău, a observat mai multe persoane, care se aflau în curtea unei societăți comerciale fără drept.

Polițiștii au procedat la indentificarea celor 5 persoane de sex masculin,, cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, stabilind că acestea au sustras din curtea societății comerciale 12 kg de aluminiu şi 1 kg de cupru.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetați pentru tentativă la furt calificat Polițiștii au fost sesizați, la data de 01 februarie a.c. în jurul orei 01.00, de către un cetățean, despre faptul că persoane necunoscute încearcă să sustragă bunuri dintr-o magazie de pe strada Arcade Septilici din Bacău.

La fața locului polițiștii au depistat și identificat un minor de 16 ani și un cetățean de 29 de ani. Cei doi au recunoscut faptul că au intrat in curtea imobilului în curtea imobilului respectiv cu intenția de a sustrage lemne din magazie însă au fost opriți de patrula de poliție.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracâiunii de tentativă la furt calificat.

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...