vineri 12 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Buluc la bucluc: hoti incatusati

Suspecţi depistaţi şi bunuri recuperate La data de 22.01.2013, în jurul orei 17:30, lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Căiuţi au fost sesizati de către Cătălin T., de 32 de ani, angajat al unei staţii de telefonie de pe raza comunei Căiuţi, despre faptul că senzorul sistemului de alarmă s-a declanşat.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că dintr-o cabină metalică ce nu era asigurată cu pază au fost sustrase o bormaşină, un polizor şi două truse de scule, în valoare totală de 4000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat suspecţii stabilind că se numesc Teodor M., de 28 de ani şi Ioan P., de 27 de ani, ambii din oraşul Dărmăneşti.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi au fost predate reprezenanţilor firmei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Depistat de poliţişti după ce a sustras un telefon mobil La data de 23.01.2013, în jurul orei 11.50, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti, în timp ce executa serviciul de patrulare pe Bulevardul Oituz din municipiu, l-a depistat în flagrant pe Costel M., de 37 de ani, din judeţul Ialomiţa, care a sustras un telefon mobil din incinta unei societăţi comerciale.

Bunul sustras, în valoare de aproximativ 1400 lei, a fost predat părţii vătămate, Nicoleta S., de 24 de ani, din Oneşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetat în stare de arest preventiv pentru furt calificatFlorin N., de 25 de ani, din comuna Săuceşti, reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce a pătruns prin efracţie în curtea locuinţei lui Petru P., de 69 de ani, din comuna Săuceşti, de unde a sustras 5 butelii pline cu gaz, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...