Buluc la bucluc: prinsi cu bunuri furate ascunse in case

A furat buteliile cu gaz. Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bacău, au efectuat, ieri, 22 ianuarie, 2 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza comunelor Săuceşti şi Letea Veche.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au depistat pe Florin N., de 25 de ani, din comuna Săuceşti, la domiciliul căruia au fost găsite 3 butelii pline gaz, reclamate ca fiind sustrase.
Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză a pătruns prin efracţie în curtea locuinţei lui Petru P., de 69 de ani, din comuna Săuceşti, de unde a sustras 5 butelii pline cu gaz.

Bunurile sustrase, în valoare totală de 750 lei, au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
Faţă de Florin N. a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bunuri recuperate şi suspect depistat În urma investigaţiilor efectuate în cazul unui furt dintr-un imobil, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău l-au depistat la data de 22.01.2013, pe Adrian T., de 37 de ani, din comuna Ungureni, suspect de săvârşirea acestei infracţiuni.

Din cercetări s-a stabilt că acesta a pătruns prin efracţie în incinta unui imobil de pe strada Oituz, din municipiul Bacău, de unde a sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2000 lei, a fost recuperat în proporţie de 50%.

În continuare poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea documnetării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Depistaţi şi cercetaţi pentru furt calificat La data de 22.01.2013, în jurul orei 16.00, lucrătorii Postului de Poliţie Corbasca au fost sesizaţi de către Vasile S., de 58 ani, despre faptul că la data de 21.01.2013, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa acestuia de unde au sustras o sumă de bani.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii, în timp ce se deplasau cu un mijloc de transport în comun către municipiul Bacău.

Asupra celor doi tineri de 17 şi 25 de ani, ambii din comuna Corbasca, a fost găsită suma de 840 lei, sumă sustrasă din locuinţa părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.