miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Buluc la bucluc: soferi beti, fara permis, hoti de lemn sau cutitari

Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice

Vasile J., de 34 de ani, din Onești, a fost depistat la data de 01.02.2013, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mărășești, din Onești și se afla sub influența băturilor alcoolice.
Acesta fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Onești, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Depistat la volan deși avea permisul reținut

La data de 01.02.2013, în jurul orei 10.45, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Bacău, l-a depistat pe Marius N., de 31 de ani, din Bucuresti, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Mărășești din municipiu, având permisul de conducere reținut.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetat pentru tăiere ilegală și furt de arbori

Neculai F., de 46 de ani, din comuna Brusturoasa a fost depistat în flagrant de polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, care a tăiat ilegal şi sustras din pădurea de raza comunei Agăș, 20 de arbori.
Cantitatea de 20 m.c. material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Transportau material lemnos sustras

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni împreuna cu polițiștii Postului de Poliție Orbeni, au acționat la data de 01.02.2013, pe linia prevenirii tăierii și sustragerii ilegale de material lemnos.
Cu acestă ocazie au fost depistați Ion L., de 59 de ani, Ionuț D., de 20 de ani și Gheorghiță D., de 22 de ani, toți din comuna Orbeni, în timp ce transportau cu un atelaj hipo 7 arbori.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că aceștia au tăiat și sustras materialul lemnos din pădurea Ocolului Silvic Sascut.
Materilaul lemnos în cantitate de 2 m.c. a fost ridicat în vederea confiscării, iar față de cei trei bărbați a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010.

Cercetat pentru port ilegal de armă albă

La data de 01.02.2013, în jurul orei 22:00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Oituz din municipiu, l-a depistat pe Florin B., de 26 de ani, din Bacău, asupra căruia a fost găsit, în urma controlului corporal, un obiect tăietor înțepător cu lungimea de 9,5 cm.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârsirii infracţiunii de port fără drept de arme albe în locuri publice.

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...