sâmbătă 7 septembrie 2024

.

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit campioană în cumpărăturile online. De la...

Under Armour: Echipamentul perfect...

În lumea sportului și a activităților în aer liber, echipamentul potrivit poate face...

Ce trebuie să știți...

Am crescut într-un apartament plin cu plante. Cea mai mare era o iederă...

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente, monede, însemne de rang înalt și...

Burrito

Era pe la sfârșitul stagiului efectuat la San Diego și în împrejurimi, după mini-tacos degustate în Old Town San Diego, dar înainte de preparatele mexicane testate pe plajele din Tijuana. Aveam nevoie de ceva specific mexican, aveam un excedent de guacamole și mai aveam ceva bere mexicană (nu că s-ar fi terminat tequila). Așa că am încercat un burrito. Ce e mișto la burrito e faptul că iei o foaie de turtă din mălai pe care o umpli cu ce-ți trece prin cap pe moment. Ceva în genul unei șaorme de casă, cu “de toate”. Te uiți în frigider și începi să improvizezi. S-ar putea să-ți iasă, caz în care îți faci propria camionetă cu mâncare (aka food truck), au ba. Caz în care ori te lași de meserie, ori mai încerci.

_114

Vorba franțuzului ăluia cu cercurile olimpice: “Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!” (Nu știu dacă chiar așa a zis. Mai degrabă cred că a spus: L’important c’est de participer.) Și eu am participat.

_116

Continuarea, AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....