sâmbătă, decembrie 2, 2023

De la trotineta de lemn, la trotineta electrică

Primele trotinete au fost realizate manual în...

Ce trebuie să faceți pentru ca parfumul dvs. să dureze mai mult

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare,...

Care este cea mai scumpa casa scoasa la vanzare in Bacau. Vezi ce VIP isi vinde vila

OrasulCare este cea mai scumpa casa scoasa la vanzare in Bacau. Vezi ce VIP isi vinde vila
- Advertisement -

Cu o suprafata totala de 15.000 mp, dispusa pe trei paliere, cu doua porti pentru accesul masinilor, patru garaje, sistem de securitate cu raze laser, aceasta vila este cea mai scumpa proprietate scoasa la vanzare in Bacau.

De fapt este un intreg complex rezidential format dintr-o vila de locuit, un pavilion piscina, un pavilion pentru paznici, patru garaje plus biroul administrativ, o piscina descoperita, un teren de tenis cu nocturna, o zona de gratar, o fantana arteziana, o livada cu pomi fructiferi, o gradina de zarzavaturi si vita de vie.

Vila are 20 de camere si este formata dintr-un apartament matrimonial, trei camere de zi, doua apartamente, doua dormitoare, sapte bai, o biblioteca, terase exterioare, un centru spa si piscina interioara.

Pretul cerut de proprietar este de 1,5 milioane de euro. Daca vi se pare mult, e bine sa stiti ca pretul a fost scazut, pentru ca s-a cerut si mai mult pentru aceasta proprietate care apartine lui Corneliu Iacobov, fost lider al PSD si personaj controversat in economia locala.

Pe locul doi in topul celor mai vandute proprietati din oras se situeaza o casa cu patru camere de pe strada Prelungirea Bradului, pentru care proprietarul cere 1,31 milioane de euro.

Alte titluri