duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulCare este cea...

Care este cea mai scumpa casa scoasa la vanzare in Bacau. Vezi ce VIP isi vinde vila

Cu o suprafata totala de 15.000 mp, dispusa pe trei paliere, cu doua porti pentru accesul masinilor, patru garaje, sistem de securitate cu raze laser, aceasta vila este cea mai scumpa proprietate scoasa la vanzare in Bacau.

De fapt este un intreg complex rezidential format dintr-o vila de locuit, un pavilion piscina, un pavilion pentru paznici, patru garaje plus biroul administrativ, o piscina descoperita, un teren de tenis cu nocturna, o zona de gratar, o fantana arteziana, o livada cu pomi fructiferi, o gradina de zarzavaturi si vita de vie.

Vila are 20 de camere si este formata dintr-un apartament matrimonial, trei camere de zi, doua apartamente, doua dormitoare, sapte bai, o biblioteca, terase exterioare, un centru spa si piscina interioara.

Pretul cerut de proprietar este de 1,5 milioane de euro. Daca vi se pare mult, e bine sa stiti ca pretul a fost scazut, pentru ca s-a cerut si mai mult pentru aceasta proprietate care apartine lui Corneliu Iacobov, fost lider al PSD si personaj controversat in economia locala.

Pe locul doi in topul celor mai vandute proprietati din oras se situeaza o casa cu patru camere de pe strada Prelungirea Bradului, pentru care proprietarul cere 1,31 milioane de euro.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...