Pentru că aveam de reciclat vreo două linguri de orez tailandez gata fiert (rămas din ziua anterioară), am mai căutat prin zestrea congelatorului şi alte ingrediente care ar fi mers cu un cotlet de porc. Am găsit nişte cozi de ciuperci păstrate de când am umplut nişte pălării cu fromage şi Mozzarella şi o pungă de legume congelate, tot tailandeze, conţinând (printre altele) muguri de bambus şi mini-cucuruz. Dat fiind cele avute la îndemână, am zis că merge făcut un stir-fry.
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....