luni 11 noiembrie 2024

.

Top 10 mituri de...

Acest articol se ocupă de topul celor mai importante 10 mituri despre nutriția...

Crioterapia: O soluție inovatoare...

În lumea medicală în continuă evoluție, căutăm mereu metode inovatoare și eficiente pentru...

Cum tratăm o întindere...

Un ligament este o bandă fibroasă de țesut conjunctiv care leagă osul de...

Câteva lucruri de făcut...

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există câteva lucruri pe care le puteți...
AcasăCulinarCartofi crocanţi la...

Cartofi crocanţi la cuptor (prefierţi)

Pe post de garnitură sau ca înlocuitori de snacks/chips. Au şi aceştia suficiente glucide, dar măcar sunt fără aditivi nedoriţi (mult-hulitele „E”-uri, cum s-ar zice).

Ce vă trebuie?

Cartofi, apă, sare, piper, ulei de măsline, oregano, foaie de copt, cuptor. Exceptând ultimele două articole, pentru celelalte cantităţile depind de gusturile Domniilor Voastre şi de disponibilul de cartofi existent.

Cum procedaţi?

Dacă încă nu v-aţi prins, apăsaţi aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....