13.9 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

WSHTF – Ghid de supraviețuire în caz de…

Nu știți de la ce vine WSHTF,...

Ce mai dăm de mâncare la mâțe?

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci,...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în...

Cartofi: crocanți pe dinafară, moi pe dinlăuntru

CulinarCartofi: crocanți pe dinafară, moi pe dinlăuntru
  1. Luați câțiva cartofi albi, nu prea mari. Să fie din aceea “pentru salată”, care, după ce-i fierbeți să nu se sfărâme și să fie ușor lipicioși. Sticky, adică. 😉
  2. Puneți cartofii la fiert în apă cât să-i acopere, în care ați aruncat și o linguriță de sare.
  3. Fierbeți cartofii 15 – 20 de minute. Nu trebuie să crape la fiert, dar furculița trebuie să pătrundă lejer în ei.
  4. Odată fierți, scurgeți-le apa și lăsați-i să se răcească până la o temperatură acceptabilă pentru epidermă. Sub 50 ˚C ar fi o temperatură recomandată.
  5. Curățați cartofii de coajă și tăiați-i în cuburi cam de 1,5 cm.
- Advertisement -

201

211

Cealaltă jumătate a rețetei o găsiți AICI.

Alte titluri