Cartofi cu maioneză

Aș fi putut să pun și eu un titlu mai atrăgător, gen Cum să faci cea mai bună salată de cartofi cu maioneză ori N-ați mâncat în viața voastră așa ceva; nici voi, nici neam de neamul vostru!!! (aici cele trei semne ale mirării sunt un must). Cu siguranță că articolul ar fi fost accesat chiar și de cei care au cel puțin un doctorat (neplagiat) în cartofi cu maioneză.

105

Cum nu mi-am propus ca Google Search (Căutare Google ar fi sunat cam cacofonic) să mă facă premiant, am optat pentru această denumire, Cartofi cu maioneză, la fel de banală ca și preparatul pe care îl denumește. Deja am zis de trei ori cartofi cu maioneză; se cheamă că am făcut SEO la greu.

102

Ceea ce am încropit aici reprezintă ceva mai mult decât rețeta de bază, pe lângă cartofi și  maioneză am mai introdus – în afară de propriu-zisele sare și piper – câteva ingrediente suplimentare, ingrediente care dau “sarea și piperul” (la modul figurat vorbind) acestei salate gătibile și mâncabile în orice sezon. Respectivele ingrediente suplimentare le puteți afla dacă vă osteniți să citiți (chiar și în diagonală) și paragraful următor.

Continuarea, aici.