luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarCartofi cu maioneză

Cartofi cu maioneză

Aș fi putut să pun și eu un titlu mai atrăgător, gen Cum să faci cea mai bună salată de cartofi cu maioneză ori N-ați mâncat în viața voastră așa ceva; nici voi, nici neam de neamul vostru!!! (aici cele trei semne ale mirării sunt un must). Cu siguranță că articolul ar fi fost accesat chiar și de cei care au cel puțin un doctorat (neplagiat) în cartofi cu maioneză.

105

Cum nu mi-am propus ca Google Search (Căutare Google ar fi sunat cam cacofonic) să mă facă premiant, am optat pentru această denumire, Cartofi cu maioneză, la fel de banală ca și preparatul pe care îl denumește. Deja am zis de trei ori cartofi cu maioneză; se cheamă că am făcut SEO la greu.

102

Ceea ce am încropit aici reprezintă ceva mai mult decât rețeta de bază, pe lângă cartofi și  maioneză am mai introdus – în afară de propriu-zisele sare și piper – câteva ingrediente suplimentare, ingrediente care dau “sarea și piperul” (la modul figurat vorbind) acestei salate gătibile și mâncabile în orice sezon. Respectivele ingrediente suplimentare le puteți afla dacă vă osteniți să citiți (chiar și în diagonală) și paragraful următor.

Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....