vineri 21 iunie 2024

.

Inovații în industria construcțiilor...

Procesul de construcție a unei piscine nu presupune doar săpături și turnarea betonului....

Ce trebuie să știm...

Sărurile de baie sunt minerale solubile, care sunt adăugate în apă pentru a...

Pe ce “sol” construim...

Explicaţiile psihologului Laura Maria CojocaruÎn acesta viață, avem de învățat lecția relaționării, lecția...

Cum întâmpinăm Marea Foamete?

Timpurile se schimbă, dragii moșului, și ceea ce astăzi e bătut în cuie,...
AcasăCulinarCartofi due formaggi

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor, care chiar două brânze înglobează, sunt net superiori celor care nu fac nici o brânză și seamănă foarte mult cu tradiționalul preparat românesc cunoscut sub denumirea de cartofi franțuzești.

Se servesc fierbinți, ca atare sau drept garnitură. Eu i-am pus pe lângă niște somon tras repede la tigaie și nu s-a plâns nimeni. Nici somonul, nici cartofii.

_208

Articolul integral, AICI.

De citit!

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....

Salată de andive cu brânză și ton

Nu știu cât de mult vă dați în vânt după andive. Mie unuia, îmi plac. Fie că sunt în prealabil opărite și apoi date la cuptor (ca aici sau aici), fie că sunt crude, încorporate în diferite salate, alături de...