.

Cum să alegi între...

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și...

Bazele igienei orale: pașii...

O igienă orală corespunzătoare reprezintă fundamentul unui zâmbet sănătos și al unei respirații...

Ce trebuie să știe...

Montarea unui cârlig de remorcare pe un autovehicul poate părea un proces simplu,...

Cum întreținem o poartă...

Poarta este un dispozitiv mecanic și vă va proteja mai eficient proprietatea comercială...
AcasăCulinarCartofi frantuzești cu...

Cartofi frantuzești cu iz de “Internaționala”

În ziua de azi, nici cartofii franțuzești nu mai sunt ce-au fost. Păi cum să nu pui tu în ei niște telemea franțuzească de oaie, niște fromage de bourdouf comme à la mère à la maison, ori măcar niște cachecavale ori măcar cachecavaux, acolo?

_323

A trebuit să împreunez cartofii grecești cumpărați de la Megaimajul belgienilor, cu smântână produsă în România de către francezi din lapte polonez, cu brânză olandeză Gouda și brânză elvețiană Emmentaler – ambele fabricate în Germania, bașca Gorgonzola italiană și Mimoletta franțuzească. Sper ca măcar ouăle să fi fost ouate în România (deși nu bag mâna-n foc), că până și sarea era sare marină adusă din Grecia. Vorba cântecului:

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob să ne unim,
In-ter-na-ți-o-na-la
Prin noi s-o făurim!

_324

Articolul integral, AICI.