Cartofi mai mult sau mai puțin picanți

… Cum n-am folosit la gătirea puiului tot conținutul amestecului de boia iute, ceapă, cimbru, usturoi, ardei gras, ienibahar, piper de Cayenne, scorțișoară, nucșoară și cuișoare (asta zice producătorul / comerciantul / distribuitorul că are în compoziție – toate “organice”), am folosit restul de amestec rămas, care NU conține sare, monosodiu glutamat, coloranți artificiali, conservanți, zahăr, organisme modificate genetic sau iradiate, alune, soia, lapte, ouă, pește, crustacee, nuci, grâu sau derivate ale acestora (așa scrie pe cutie producătorul / comerciantul / distribuitorul; ar fi putut scrie că NU conține nici uraniu, nici plutoniu, fapt care m-ar fi liniștit mult mai mult) la pregătirea unor cartofi la cuptor, atât în varianta meatless (adică fără carne), cât și în varianta vegană / de post (adică fără produse de origine animală).

204

Articol integral, AICI.