sâmbătă 12 octombrie 2024

.

Rolul vital al asigurărilor...

Într-o lume în continuă schimbare și adesea imprevizibilă, asigurările au evoluat dincolo de...

Tusea la copii: cauze,...

Tusea este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate la copii, provocând...

Avantajele pieselor de la...

În lumea întreținerii și reparării auto, accesul la piese de schimb este esențial...

Amenajarea ideală a unui...

Amenajarea unui apartament cu două camere este o provocare plăcută, oferind posibilități creative...
AcasăCulinarCartofi noi cu...

Cartofi noi cu boia dulce, rozmarin și cimbru – la cuptor

100 copy

Conform datelor Institutului Național de Statistică, cartoful este leguma preferată a românilor, cu un consum în 2013 de 103 kg/an/locuitor, urmată la mare distanță de varză (44,7 kg/an/locuitor) și de tomate (34,5 kg/an/locuitor) – sursa. Dacă tot mâncăm legume ieftine, hai măcar să profităm de ele în sezon și să încercăm să le pregătim într-o manieră cât mai atractivă și apetisantă!

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....