luni 13 ianuarie 2025

.

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit campioană în cumpărăturile online. De la...

Bolile rapiței și tratamentele...

Rapița (Brassica napus) este o plantă agricolă deosebit de importantă, cultivată în principal...

Mașina electrică, mult marketing...

Probabil ați aflat că Anglia va interzice peste vreo zece ani înmatricularea mașinilor...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie...

Ai pierdut un document, vrei să cumperi o mașină sau să vinzi o...
AcasăCulinarCartofi rumeniți la...

Cartofi rumeniți la tavă – garnitura ideală pentru miel

Deși nutriționiștii nu recomandă asocierea cărnurilor “grele” (iar mielul la cuptor intră în această categorie) cu cartofii, indiferent de modul de gătire al acestora (fierți, fripți, copți, prăjiți, înăbușiți ș.a.m.d.), din An în Paște putem devia de la canoanele alimentației sănătoase, făcându-ne de cap cu astfel de combinații delicioase (am zis “delicioase” nu “sănătoase”, da?).

 
_112
 

Continarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....