joi 12 septembrie 2024

.

Ce se poate întâmpla...

Hernia de disc a coloanei vertebrale este o leziune a țesutului de amortizare...

Ce trebuie să faci...

Cine a avut o imprimanta pe mână știe că cea mai mare spaimă...

Cum să mai scazi...

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul de mult, anul trecut, știm cu...

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...
AcasăCulinarCartofi țarănești de...

Cartofi țarănești de post

1009Acuma nu știu dacă-s chiar “cartofi țarănești”. Eu le zic așa cam tuturor cartofilor pe care mai întâi îi fierb în coajă în apă lejer sărată iar apoi îi rumenesc în unt/untură/ulei. Și mai e un motiv pentru care i-am botezat așa: cartofii țarănești adună multe clickuri …

Multă pricepere nu vă trebuie, nici scule sofisticate (o oală și o tigaie vă sunt suficiente) și nici ingrediente scumpe ori greu de găsit: cartofi, ceapă verde, usturoi, ulei, sare și piper.

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....