.

Curățenia la domiciliu pentru...

Din cele mai vechi timpuri până astăzi, bătrânețea a fost văzută ca un...

Top 10 măsuri ca...

Sănătatea ficatului este esențială pentru buna funcționare a întregului organism. Ficatul are roluri...

Mituri și legende în...

Există multe mituri și legende urbane despre inventatorii diferitelor tehnologii și dispozitive, iar...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în Peștera Areni-1, din provincia Vayotz...
AcasăCulinarCartofi “țărănești” la...

Cartofi “țărănești” la cuptor

Dacă o să citiți lista ingredientelor (aia de la “Ce vă trebuie?”), o să cârcotiți zicând probabil ceva de genul: “Da’ ce cartofi țărănești îs ăștia, cu ulei din sâmburi de struguri și parmezan?”. Vă zic io: îs cartofi țărănești făcuți de țărani italieni.

_408

Varianta vegană/de post a preparatului se realizează la fel. Numai că fără unt, fără porcării. Iar parmezanul se înlocuiește cu mozzarella. Mozzarella vegetală, evident.

De restul, AICI.