vineri, decembrie 1, 2023

Se va rezolva problema asigurărilor auto?

Cum care problemă? A prețurilor. Că de...

Cât de reală este criza grâului?

Presa din toată lumea scrie despre problema...

Ce dăm de mâncare pisicilor?

Indiferent dacă pisica ta este o mâncătoare...

Câteva idei pentru amenajarea balconului

De stiutCâteva idei pentru amenajarea balconului
- Advertisement -

Da, știm cu toții că balconul este acel loc minunat în care se țin peste iarnă vinul, muraturile, carnea de porc, lucrurile pe care nu ne îndurăm să le aruncăm sau punga de gunoi pe care ne e lene s-o ducem la ghenă chiar acum.

Dar un balcon poate fi mai mult decât un spațiu de depozitare. Poate fi un loc plăcut în care să-ți petreci timpul, să citești, să bei un pahar de limonadă. Amenăjarea unui balcon este și simplă și complicată, depinde de gusturi și de buzunar. Voință să fie, că idei se găsesc!

Se folosesc materiale precum răchită răchită, fier forjat, tec și plastic, care pot face față intemperiilor. În afară de mobilier, există și alte câteva elemente care vă vor ajuta să vă luminați balconul. Plantele sunt excelente pentru condimentarea spațiului. Flori precum mușcate și begonii, plante solide precum bambusul și ierburi proaspete prosperă într-o grădină de balcon. Lista plantelor de exterior este lungă – trebuie doar să țineți cont de zona în care locuiți și de câtă lumină primește balconul dvs. înainte de a lua orice decizie.

Dacă locuiți într-un apartament sau într-o comunitate strânsă, intimitatea totală poate părea greu de realizat. Dar există o varietate de metode pentru a vă ajuta să vă luați rămas bun de la babele nebune și să revendicați mai mult spațiu personal. Plantele înalte, vițele cățărătoare și arbuști sunt soluții excelente. Textile rezistente la intemperii și pânzeturile din stofă sunt foarte bune pentru a vă închide puțin spațiul și pentru a adăuga o umbră atât de necesară.

Indiferent cât de mic este, balconul dvs. are un potențial de proiectare suficient.

Adăugați o mică masă Tot ce aveți nevoie pentru a savura cafeaua de dimineață pe balconul dvs. este o masă de cafenea și un scaun. Alegeți una care se pliază ușor, astfel încât să o puteți depozita în interior, dacă este necesar.

Aduceți verdeață Împachetați balconul cu jardiniere pline cu plante luxuriante pentru a crea senzația acelei curți pe care v-ați dorit-o dintotdeauna. Adăugați niște ierburi pentru a face mirosul balconului să fie cât mai plăcut.

Perne pentru podea Nu este nevoie să investiți în mobilier de exterior – mai ales dacă stați cu chirie. Faceți rost niște perne de podea colorate și confortabile, pe care le veți putea folosi și în interior.

Adăugați un covor de exterior Amplificați aspectul balconului dvs. cu un covor cu model sau alergător. Asigurați-vă că alegeți unul care să reziste bine intemperiilor.

Folosiți pereții Agățați jardiniere sau artă rezistentă la intemperii pentru a vă ajuta balconul să se simtă ca o extensie a apartamentului dvs.

Luminați-l Oferiți-vă multă lumină pentru serile lungi de vară instalând aplice în aer liber. Dacă sunteți cu chirie, puteți alege ghirlande luminoase sau felinare exterioare.

Agățați un scaun sau hamac Nu există niciun motiv pentru care balconul dvs. să nu simtă că sunteți în vacanță. Un scaun suspendat sau un hamac creează o atmosferă relaxată.

Optează pentru mobilier pliant Dacă nu aveți suficient spațiu, încercați să instalați mobilier care poate fi ascuns sau pliat atunci când nu îl folosiți.

Proiectează un loc pentru cocktailuri Ce este mai bun decât happy hour afară? O măsuță de cafea și două scaune joase sunt tot ce aveți nevoie.

Înconjoară-te cu flori Este posibil să nu aveți loc pentru o zonă de luat masa, dar există întotdeauna spațiu pentru flori. Instalați jardiniere de-a lungul balustradei balconului pentru a vă îndulci vederea și pentru a adăuga atracție.

Acordați-vă o anumită intimitate În cazul în care balconul dvs. este chiar în dreptul celui al vecinului, adăugați plante înalte, cum ar fi bambusul, pentru a crea un perete natural.

Adăugați o umbră Bucurați-vă de balconul dvs. în orice vreme cu o copertină retractabilă care vă va proteja, de ploaie sau de soare.

Evident că acestea nu sunt singurele idei pentru amenajare balcoane. Sunt doar un început. Nu mă îndoiesc de faptul că veți găsi ceva pe gustul dvs. Și cine știe, poate veți transforma o pasiune într-o afacere. Căutați, poate veți găsi idei de afaceri cu fonduri europene în acest domeniu!

Alte titluri