Câteva idei pentru amenajarea unui hol

Un hol ar trebui să fie o cameră reprezentativă. Nu numai că este prima cameră pe care o văd oaspeții noștri, dar este și un spațiu pe care îl vor vedea toți cei care deschid ușa. Suntem chiar tentați să spunem că holul nostru este o vitrină a întregului apartament, întrucât arată ce se pot aștepta oaspeții în celelalte camere și ce fel de oameni suntem proprietarii casei sau apartamentului.

Decorarea unui hol depinde de câțiva factori: dimensiunea sălii, forma acesteia, gustul proprietarului și stilul în care au decorat întregul apartament.

Putem opta pentru culori elegante, un aranjament redus și simplu, dar foarte favorabil prezentat.

Dacă iubești artele și îți place să te înconjori de lucruri frumoase, nu este nimic în neregulă dacă le adaugi pe holul tău interior.

Dacă nu aveți o idee pentru perete, este o opțiune excelentă să-l transformați într-o oglindă. Cu cât oglinzile sunt mai elaborate, cu atât mai interesant este holul.

Pentru ca amenajarea sălii să fie un succes, este important să selectăm corect mobilierul și materialele de finisare. În acest moment, cea mai populară opțiune este mobilarea holului într-un stil minimalist, depozitarea lucrurilor în dulapuri frumos finisate și depozitare încastrată.

Utilizarea unor culori clar diferite este o modalitate bună de a diversifica interiorul și de a acorda obiecte individuale.

Puteți folosi becurile arse drept decorațiuni.

Nimeni nu a spus că holul trebuie să fie plictisitor. Dacă vrem, putem experimenta cu culori și mobilier, cât ne place.
Folosirea lemnului vă poate face holul extrem de confortabil.

Puteți oricând să alocați, pentru amenajarea holului, un perete ca o expoziție foto care să prezinte toți membrii familiei

Sperăm că aceste idei v-au fost la fel de inspiratoare pentru voi ca și noi și vă încurajăm să continuați căutarea inspirației.