marți, octombrie 3, 2023

Ce mai dăm de mâncare la mâțe?

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci,...

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat...

Eficiența Energetică a Frigiderelor și Tehnologia “No Frost”

În era modernă, energia este o resursă...

Câteva sfaturi pentru începătorii în camping

ActualitateSanatateCâteva sfaturi pentru începătorii în camping
- Advertisement -

Să petreci câteva zile în natură, departe de lumea dezlănțuită, ce poate fi mai frumos și revigorant?!

Alegeți-vă cu înțelepciune locul de campare

Trebuie să luați în considerare o mulțime de factori atunci când alegeți un loc de campare. În primul rând și unul dintre cele mai importante sfaturi de camping este să vă asigurați că este sigur. Uită-te în jur și vezi dacă există copaci sau resturi căzute în zonă. Evitați zonele cu copaci morți. Nu vrei să te pui în pericol pe tine sau pe oricine merge la plimbare. Dacă ideea ta de camping este să petreci un timp liniștit alături de cei dragi și prieteni fără să fii deranjat de colegii de camping, verifică locul în prealabil și ca sa nu dai de vecini care să-ți strice distracția. De asemenea, e de dorit să verificați direcția vântului. Dacă vă așezați cortul în direcția vântului, puteți ajunge să vă sufocați cu fumul altor focuri de tabără. Unele locuri de campare vin cu o groapă de foc sau o masă de picnic.

Montarea cortului

Dacă sunteți relativ nou în camping, nu alegeți corturi scumpe și complicate. Veți ajunge să petreceți mult timp configurându-l. Puteți face oricând upgrade atunci când câștigați ceva experiență. După ce ați cumpărat un cort, ar trebui să-l încercați . Puteți să-l instalați în grădina dvs. și chiar să petreceți o noapte în el. Astfel veți ști cu ce vă confruntați și nu vor exista surprize atunci când veți merge într-o excursie. Mărimea cortului depinde de numărul de persoane care dorm în el, dar dacă aveți o petrecere mică, nu aveți nevoie de un cort uriaș, greu de montat. Cu cât este mai simplu, cu atât mai bine. Cu un cort mai mic aveți și mai multe opțiuni, deoarece se poate încadra în spații mai înguste. Dacă vrei să te simți confortabil și să aveți mai mult spațiu, alegeți un cort cu vestibul. Acesta este un mod minunat de a vă ascunde lucrurile și de a elibera interiorul cortului. De asemenea, oferă adăpost suplimentar împotriva ploii sau a condițiilor meteorologice dure. Pentru a-l face impermeabil puteți folosi un material de etanșare din silicon. Pur și simplu pulverizați întreg cortul înainte de a pleca și sunteți gata.

Ora mesei

La fel ca în aproape totul, cel mai bine este să planificați mesele în avans. Uneori te vei lăsa prins în alte activități și dacă știi deja ce masă urmează să gătești, se va face în cel mai scurt timp. Fiți conștienți de locul în care vă aflați . Nu gătiți la aragazul de acasă, vă aflați în mijlocul pădurilor în picioare în fața unui foc de tabără. Înainte de a pleca într-o călătorie, puteți căuta întotdeauna rețete care pot fi ușor făcute în condiții de camping. De asemenea, este o idee bună să gătești mese cu ingrediente similare, care vor reduce la minimum cantitatea pe care trebuie să o iei cu tine. De asemenea, veți avea nevoie de ustensile pentru pregătirea meselor, precum și pentru mâncarea lor. Asigurați-vă că sunt robuste și adecvate mediului de camping.Uneori este mai bine să aveți mese gata preparate pe care le puteți încălzi sau mânca imediat. Te vei economisi mult timp și bătăi de cap.

Cort curat, familie fericită

Încercați să vă păstrați curat cât mai mult posibil. La urma urmei, este casa ta pentru o perioadă scurtă de timp. Cel mai bun mod este să vă organizați lucrurile și să le păstrați într-un singur loc. Cumpărați o mulțime de pungi de gunoi pentru că cu siguranță veți avea nevoie de ele. Nu aruncați în cort sau chiar mai rău la camping. Ideea este să lăsați totul cam așa cum era înainte de a vă stabili tabăra. Un alt sfat important este să vă spălați cortul când veniți acasă. Asigurați-vă că este curat și uscat înainte de al pune. Dacă îl lăsați așa, probabil va mirosi data viitoare când doriți să-l utilizați. Campingul este un proces de încercare și eroare. Probabil că vei face multe greșeli la început, dar asta nu înseamnă că nu vei învăța din experiența ta. Încercați să urmați sfaturile de camping pe care vi le-am împărtășit mai sus și bucurați-vă de călătorie, deoarece, în cele din urmă, acesta este cel mai important lucru. Nu în ultimul rând, procurați-vă accesorii camping, iar, dacă mergeți cu mașina, nu strică dacă aveți la dvs. și un kit de diagnoză auto.

Alte titluri