vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateCati bacauani sunt...

Cati bacauani sunt supravegheati judiciar?

De la începutul acestui an, în judeţul Bacău au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 31 de persoane şi au fost înregistrate 2 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri. Zece persoane au fost condamnate în cauzele penale în care a fost dispusă măsura.

Poliţiştii băcăuani verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respect obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În judeţul Bacău, de la începutul acestui an, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 31 de persoane.

Astfel, în prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 7 persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 127 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi o persoană aflată sub control judiciar pe cauţiune.

De la începutul anului, în urma activităţilor desfăşurate de polițiștii structurilor de supravegheri judiciare, au fost formulate 10 sesizări către organele judiciare cu privire la încălcarea de unele dintre persoanele supravegheate a obligaţiilor impuse.

Au fost admise 5 sesizări dispunându-se arestarea preventivă pentru 5 persoane, din care 3 aflate iniţial sub control judiciar şi 2 persoane aflate iniţial în arest la domiciliu.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...