duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăDe stiutCe alegem să...

Ce alegem să îmbrăcăm?

E timpul să alegeți. Și este chiar recomandat să o faceți. E frig, foarte frig, cine ar fi crezut că iarna o să fie așa de frig?! Alegeți dacă o să tremurați în continuare în geaca scumpă de fițe luată ca să faceți furori la mall sau să va fie bine și cald într-o geacă nu atât de scumpă, chiar ieftină, dar care, probabil, nu va fi la fel de admirată…

Deși, dacă e vorba de modă, fiecare își face moda sa. Dar dacă vrei să epatezi și să-ți dai toți banii pe o jachetă în care o să tremuri, este alegerea ta.

Ca să fie clar: am umblat într-o zi prin toate magazinele de haine dintr-un mall să mă uit după ceva trainic, călduros și care să coste decent. Pentru că-mi place să mai ies și în natură, am exclus fâșul. O fi arătos, dar nu ai vrea să-ți agăți bunătate de geacă într-o creangă în pădure.

Pe urmă am zis că aș alege niște culori cât mai naturale, care să nu-ți facă scandal la ochi. Dacă ești în pădure, cu o geacă roșie, crezi că rămâi mult nereperat?

Ei, bine, ceea ce am găsit nu m-a satisfăcut deloc. Ori prea scump, ori calitate prea proastă, ori materiale sub orice critică!

Așa că m-am apucat să explorez pe Internet. Din păcate, în magazinele online, aceleași dezamăgiri.

Așa că m-am apucat de căutat pe site-urile de echipament militar. Acum trebuie să știți că stilul Army e la modă mereu. Dar nu asta este principalul motiv, ci calitatea materialelor și faptul că echipamentul militar este testat în condiții extreme.
Așa că am găsit o jachetă foarte bună, în stilul celei îmbrăcate de Stallone în Rambo I.

De fapt, modelul e de pe vremea războiului din Vietnam și se numește M65. E kaki, impermeabilă și are și o căptușeală detașabilă. Pe aceste site-uri se găsește și încălțăminte, pentru toate gusturile. Eu port ghete de deșert, care merg și vara și iarna.

Până la urmă, fiecare își alege ce jachetă bărbați vrea, dar sfatul meu este să căutați ceva trainic, cu un raport preț/calitate satisfăcător. Și în cazul în care căutați incaltaminte barbati, se aplică aceleași reguli.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...