joi, noiembrie 30, 2023

Contestatia la executare

In principiu, contestatia la executare poate ...

VSH – ce trebuie să știm și la ce ne folosește

Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) este...

Ce alegem să îmbrăcăm?

De stiutCe alegem să îmbrăcăm?
- Advertisement -

E timpul să alegeți. Și este chiar recomandat să o faceți. E frig, foarte frig, cine ar fi crezut că iarna o să fie așa de frig?! Alegeți dacă o să tremurați în continuare în geaca scumpă de fițe luată ca să faceți furori la mall sau să va fie bine și cald într-o geacă nu atât de scumpă, chiar ieftină, dar care, probabil, nu va fi la fel de admirată…

Deși, dacă e vorba de modă, fiecare își face moda sa. Dar dacă vrei să epatezi și să-ți dai toți banii pe o jachetă în care o să tremuri, este alegerea ta.

Ca să fie clar: am umblat într-o zi prin toate magazinele de haine dintr-un mall să mă uit după ceva trainic, călduros și care să coste decent. Pentru că-mi place să mai ies și în natură, am exclus fâșul. O fi arătos, dar nu ai vrea să-ți agăți bunătate de geacă într-o creangă în pădure.

Pe urmă am zis că aș alege niște culori cât mai naturale, care să nu-ți facă scandal la ochi. Dacă ești în pădure, cu o geacă roșie, crezi că rămâi mult nereperat?

Ei, bine, ceea ce am găsit nu m-a satisfăcut deloc. Ori prea scump, ori calitate prea proastă, ori materiale sub orice critică!

Așa că m-am apucat să explorez pe Internet. Din păcate, în magazinele online, aceleași dezamăgiri.

Așa că m-am apucat de căutat pe site-urile de echipament militar. Acum trebuie să știți că stilul Army e la modă mereu. Dar nu asta este principalul motiv, ci calitatea materialelor și faptul că echipamentul militar este testat în condiții extreme.
Așa că am găsit o jachetă foarte bună, în stilul celei îmbrăcate de Stallone în Rambo I.

De fapt, modelul e de pe vremea războiului din Vietnam și se numește M65. E kaki, impermeabilă și are și o căptușeală detașabilă. Pe aceste site-uri se găsește și încălțăminte, pentru toate gusturile. Eu port ghete de deșert, care merg și vara și iarna.

Până la urmă, fiecare își alege ce jachetă bărbați vrea, dar sfatul meu este să căutați ceva trainic, cu un raport preț/calitate satisfăcător. Și în cazul în care căutați incaltaminte barbati, se aplică aceleași reguli.

Alte titluri