sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversCe au facut...

Ce au facut politistii in vacanta de Rusalii

Peste 1000 de polițiști băcăuani au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada minivacanței de Rusalii, respectiv 01.06- 05.06. 2017, astfel încât, nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Polițiștii au intervenit la peste 200 de solicitări primite din partea cetățenilor și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 243. 000 de lei.

Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Poliția Română, și-au atins scopul.

Tot în această perioadă, polițiștii au prins în flagrant delict 22 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

În cadrul activităților efectuate, polițiștii din județul Bacău au aplicat 755 sancțiuni contravenționale, din care 536 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naţionale pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure.

Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 130 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru viteză excesivă.

De asemenea, polițiștii au reținut 54 de permise de conducere și au retras 20 certificate de înmatriculare auto.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...