duminică 14 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăDe stiutCe husă de...

Ce husă de telefon să ne alegem?

Husa nu este neapărat pentru a proteja un telefon. Pe lângă funcția de protecție, o husă poate avea și alte funcții care te pot ajuta extrem de mult, daca știi ce sa alegi.

Huse de protecție

  • Tip carte – este o husă care acoperă întregul telefon și are o clapă în față care se deschide ca o carte. Unele modele au accesorii utile, cum ar fi compartimente pentru carduri și suport pentru telefon. Avantajele evidente sunt ca protejează partea din față, spate și cel puțin una dintre părțile laterale, oferă loc pentru carduri și, uneori, au un suport integrat. între dezavantaje se număra faptul că trebuie să deschideți în mod constant capacul iar clapeta vă împiedică uneori când efectuați apeluri sau când faceți fotografii.
  • Protecție pentru spate – O astfel de husă acoperă spatele și, de obicei, părțile laterale ale telefonului. Aceasta înseamnă că nu trebuie să deschideți capacul de fiecare dată, dar vă lipsește și protecția ecranului. Rezolvați această problemă folosind o protecție de ecran. Avanteje: protejează spatele și părțile laterale si nu trebuie să vă pliați carcasa. Dezavantaj: ecranul dvs. nu va fi protejat.
  • 2 în 1Cu o carcasă 2 în 1 combini cele două huse anterioare. Husa 2 în 1 este o copertă tip carte cu o partea din spate detașabilă, pe care puteți face clic cu ușurință în interiorul și în afara carcasei datorită unui magnet. Avantaje evidente: îți protejează telefonul din toate părțile, deblochezi partea din spate când dorești, și ai adesea spațiu pentru acte/carduri iar, în unele cazuri, și un suport încorporat. Dezavantaje: trebuie să deschideți coperta de fiecare dată iar husa ta va fi destul de groasă.

Carcase cu funcții speciale

  • Carcase cu protecție împotriva căderii – Datorită husei cu protecție împotriva căderii, telefonul tău este protejat și în cazul în care îl scapi din mâini. Cât de sus puteți lăsa telefonul dvs. variază în funcție de carcasă; așa că verificați întotdeauna asta. Unele dintre aceste carcase sunt huse întregi; acestea înglobează întregul telefon pentru cea mai bună protecție. Avantaje: protecția variază în funcție de caz; husele acoperă întregul telefon, telefonul tău nu este spart imediat după o cădere. Dezavantaje: Telefonul tău devine adesea mult mai gros iar ecranul nu este întotdeauna protejat.
  • Carcase impermeabileNumele spune totul: vă protejează telefonul împotriva apei. Aceste huse au o protecție de ecran încorporată, astfel încât să puteți folosi ecranul tactil chiar și sub apă. Până la ce adâncine husa dumneavoastră oferă protecție diferă în funcție de model. Avantaje: îți protejează telefonul pe toate părțile, protejează împotriva apei, nu trebuie să deschideți carcasa pentru utilizare. Dezavantaje: carcasa devine mult mai groasă iar designul dispozitivului dvs. nu mai este vizibil.
  • Carcase pentru baterii – Aceste huse telefoane nu numai că vă protejează telefonul, dar vă prelungesc și durata de viață a bateriei. Datorită bateriei integrate, nu trebuie să alergi de la o priză la alta. Încărcați bateria cu cablul de încărcare al telefonului sau, în anumite cazuri, prin încărcare wireless. Avantaje: protejează spatele și părțile laterale, oferă putere suplimentară pentru baterie, nu trebuie să-ți deschizi în mod constant carcasa. Dezavantaje: îți face telefonul mult mai gros și mai greu.

Huse flip, huse de protecție și buzunare

  • Huse flip – Husele rabatabile arată ca niște coperți de cărți, doar tu pliezi această carcasă în jos. De asemenea, în husa flip există uneori loc pentru unele carduri. De asemenea, este enervant aici că trebuie să pliați capacul pentru utilizare și că, uneori, capacul vă împiedică. Avantaje: protejează partea din față, spate și laterale, uneori oferă spațiu pentru carduri. Dezavantaje: trebuie să deschideți husa de fiecare dată iar coperta vă împiedică uneori când sunați/faceți fotografii.
  • Carcasa bara de protectie – Aceasta este o margine din plastic care protejează doar părțile laterale și partea superioară/inferioară a telefonului. Bara de protecție este adesea puțin mai groasă decât dispozitivul dvs., astfel încât ecranul și spatele dvs. nu ating suprafața pe care se află; astfel se previn zgârieturile. Avantaje: protejează părțile laterale, de jos și de sus, designul telefonului dvs. rămâne vizibil, nu trebuie să vă pliați carcasa deschisă. Dezavantaje: fața și spatele telefonului sunt prost protejate.
  • Buzunare – O astfel de husă este o geantă mică în care să vă păstrați telefonul. Adesea există și spațiu pentru cardurile dvs. Un mare dezavantaj este că trebuie să scoți telefonul complet din husă pentru a suna sau doar pentru a vedea ora. Avantaje: îți protejează telefonul pe toate părțile si adeseai ai spațiu pentru carduri. Dezavantaje: trebuie să vă scoateți telefonul de fiecare dată din husă și să-l puneți, apoi, la loc.

În concluzie: acum știti mult mai multe despre husele pentru telefon. Nu va mai rămâne decât să vă gasiti o pereche de căsți, poate chiar jbl, și să porniți la drum…

 

 

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...