.

De la trotineta de...

Primele trotinete au fost realizate manual în zonele urbane industriale din Europa și...

Top 10 mituri de...

Acest articol se ocupă de topul celor mai importante 10 mituri despre nutriția...

Din bucătărie, în spațiul...

Hai că știi despre ce este vorba. Nu se poate să n-ai măcar...

Ce presupune divortul in...

Divorțul este metoda prin care o căsătorie se poate desface, dacă există motive...
AcasăCulinarCe putem face...

Ce putem face dintr-un “ciocănel” de curcan?

_201 copy

Putem face multe… Supă, ciorbă, piftie, tocăniță, friptură, ciulama, mâncare rece, chiftele sau crochete, salată “boeuf” ș.a.m.d. Când ai însă un singur “ciocănel”, nu prea mare (450 – 550 g), trebuie să te limitezi la maximum două feluri, pentru cel mult trei persoane. Plecând de la un astfel de ciocănel rătăcit prin congelator, și cu ce-am mai găsit prin casă, am reușit, cu un minim de efort, să pregătesc un prânz alcătuit din două feluri: o supă cu găluște și un “stir-fry” în stil asiatic.

Continuare…