marți, octombrie 3, 2023

Cei mai batrani Homo Sapiens din Europa

Se spune că românii sunt printre...

Benzi LED: Ce le face atât de speciale?

Benzile luminoase LED sunt cunoscute pentru dimensiunea...

Destinații de vacanță: Rânca

Rânca este o stațiune turistică în curs...

Ce trebuie să știți despre cercei

De stiutCe trebuie să știți despre cercei
- Advertisement -

De la cercei cu mărgele la cercei cu diamante și tot ceea ce este între ele, perechea potrivită va adăuga o notă funky sau elegantă întregului tău look.

Tipuri de cercei

Cercei cu șurub: Cerceii cu șurub sunt confecționați dintr-o perlă, piatră prețioasă, diamant (sau ceva similar) și atașați la un stâlp, care trece prin perforarea urechii. Cercelul este ținut în poziție cu un suport sau un șurub în spatele lobului urechii. Datorită designului lor simplu, se potrivesc cu aproape orice ținută.

Cercei tip inel: Aceștia adaugă o notă frumoasă și feminină oricărei ținute. Sunt disponibili în multe dimensiuni și grosimi, de la inele care se potrivesc doar în jurul lobului urechii la inele care aproape îți ating umerii. Inelele mai mari sunt un tip de bijuterii de modă, în timp ce cercei aur rotunzi dama mai mici sunt sofisticați și clasici.

Cercei atârnați: Aceștia atârnă sub lobul urechii și sunt atașați de un cârlig. Se mișcă la fel ca tine, oferindu-le un aspect elegant. Cerceii atârnați pot fi împărțiți în categorii. Cerceii tip picătură includ o piatră prețioasă, perlă sau altceva agățat de un bar mic. Cerceii candelabru seamănă cu candelabrele și pot fi mari și glamour. Cerceii cu lacrimă atârnă de lobul urechii în formă de picătură.

Cercei fixați: dacă nu aveți urechi găurite, veți putea să vă distrați în continuare cu cerceii care se fixează pe lobii urechii.

Materiale pentru cercei

Când vine vorba de materiale, aveți de unde alege. Opțiunile clasice și elegante includ cercei cu diamante, cercei din aur sau argint, cercei cu perle și cercei cu pietre prețioase (inclusiv cercei cu rubin, safir și smarald). Cerceii din zirconiu cubic nu sunt la fel de durabili ca diamantele, dar sunt accesibili și îți vor lumina ținuta. Alte pietre prețioase sintetice sunt utilizate în multe cercei de modă și vin cu prețuri mai mici.

Sfaturi pentru cumpărarea cerceilor

Gândiți-vă unde veți purta cerceii. Dacă aveți un copil mic, cerceii atârnați nu sunt o alegere înțeleaptă, deoarece micuțul dvs. ar putea trage de ei. Cercei au bebeluși? Există și pentru ei.

Cerceii metalici se potrivesc cu pielea netedă, în timp ce cerceii aurii funcționează excelent cu tonuri de piele mai închise.
Dacă aveți urechi sensibile, căutați materiale care sunt cel mai puțin susceptibile de a provoca iritații, cum ar fi titanul, argintul, aurul sau oțelul chirurgical.

Fețele rotunde se potrivesc cerceilor mai lungi, fețele în formă de inimă se potrivesc cerceilor atârnați în formă de lacrimă, în timp ce fețele pătrate arată cel mai bine cu cerceii rotunzi sau ovali. Dacă aveți o față ovală, orice cercei se va potrivi.

Cerceii sunt un accesoriu versatil pentru femeile de toate vârstele. Cu atât de multe stiluri din care poți alege, poți avea o varietate de seturi diferite de cercei pentru a completa toate ținutele tale preferate.

Alte titluri