.

Eficiența energetică a plitelor...

În ultimele decenii, plitele cu inducție au devenit o opțiune populară în bucătăriile...

Tot ce trebuie să...

Până acum vreo 10-15 ani, ca să-ți vinzi mașina în România trebuia să...

Erba Pura Sospiro –...

Erba Pura Sospiro este un parfum care aparține colecției Xerjoff, o casă italiană...

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...
AcasăCulinarCeafă de porc...

Ceafă de porc la cuptor

O idee pentru cazul în care nu aveţi voie să folosiţi plita aragazului, pentru că o murdăriţi 🙂 !

Ce vă trebuie?

2 felii de ceafă de porc cu os, groase cam de 1,25 cm (de „juma’ de ţol” cum ar zice instalatorul);

o căpăţână de usturoi, aşa mai gospodărească;

Tot ce este în tavă se poate trece în farfurii, inclusiv usturoiul, care iese singur acum din coajă şi se topeşte în gură. Iar de carne, nu mai vorbesc! Dacă aveţi şi un castravecior murat, este aproape perfect. Dar ca să fie într-adevăr perfect, ar mai fi nevoie de un vin. Cred că s-ar potrivi aici un rosé, undeva între demisec şi demidulce.

Full story, aici.