Cum tot ceafa de porc rămâne primul felul doi (și nu al doilea fel) preferat al românilor, mi-am zis că n-are ce strica încă o “rețetă” pe lângă celelalte 28 pe care le-am dezvăluit până acum. Dacă nu vreți să vă bateți prea mult capul și nici să pierdeți (aproape) toată ziua în bucătărie, puteți să vă pregătiți carnea și cartofii cu o zi (sau chiar cu două) înainte, astfel încât în ziua festinului să trebuiască doar să puneti “semipreparatele” în cuptor și să așteptați să se facă. Este varianta ideală pentru cazul în care aveți și oaspeți pe care nu trebuie să-i neglijați. De-asta v-am și dat cantitățile pentru 6 (șase) porții. Pentru mai multe sau mai puține, aplicați regula de trei simplă. Nu însă și la temperaturi sau la timpii de gătire. Două porții nu se vor face doar în 35 de minute la 67 ˚C! (prietenii știu de ce)
Numai AICI puteți citi continuarea articolului!