luni, decembrie 11, 2023

De ce dăm cadouri de Crăciun?

Dăruirea de cadouri în general este o...

Ce trebuie să știm despre un recuperator de căldură

Una dintre cele mai vizibile caracteristici ale...

Ceafă de porc la tavă, cu salată de cartofi noi și sos de lămâie cu muștar

CulinarCeafă de porc la tavă, cu salată de cartofi noi și sos de lămâie cu muștar
- Advertisement -

_200 copy

Unii o numesc “friptura leneșului”. Eu n-aș fi chiar atât de drastic și i-aș zice “friptura omului care are musafiri la masă și nu vrea să stea numai la bucătărie, ci chiar dorește să stea la un pahar de vorbă cu ei (să “socializeze” cum s-ar zice în limbajul actual)”. Este un fel de mâncare care se gătește (aproape) singur, doar că anumite componente trebuiesc pregătite din timp: sosul, salata de cartofi, carnea – înainte de a fi dată la cuptor. După părerea mea, ar fi soluția ideală pentru un prânz / o cină cu familia extinsă, adică vreo 8 – 12 meseni (pentru familii mai mari, aplicați regula de trei simplă cantităților mai jos enumerate).

 
_207
 
Integral, aici.

Alte titluri