vineri 12 iulie 2024

.

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...

Descoperă secretul frumuseții naturale...

În căutarea unei frumuseți durabile și a unei pielii sănătoase, tot mai mulți...

Ce trebuie să știi...

Sarcina ectopică este o complicație a sarcinii în care embrionul se atașează în...

Ne va lovi criza energetică?

În mod normal, războiul din Ucraina și sancțiunile impuse de Occident Rusiei nu...
AcasăActualitateInfractionalCeatean ucrainean, lasat...

Ceatean ucrainean, lasat fara permis dupa ce a fost prins de radar cu 104 km/h in localitate

Un cetatean ucrainean a fost lasat fara permis de politistii bacauani dupa ce a fost prins de radar conducand o masina cu peste 100 km/h in localitatea Nicolae Balcescu.

Aproximativ 270 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acţionat zilnic, în perioada 30.12.2012- 02.01.2013, în toate localităţile judeţului în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În cadrul activităţilor desfășurate poliţiştii au constatat în flagrant 22 de infracţiuni şi au aplicat 868 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 133.360 lei.

Cele mai multe sancţiuni, 634, au fost aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere ale judeţului Bacău pentru a asigura fluenţa traficului rutier, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză. În urma abaterilor constatate au fost reţinute 18 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Astfel, poliţiştii au depistat un cetăţean ucrainean de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, cu viteza de 104 km/h.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Aniela O., din Bucureşti a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în localitatea Sascut, cu viteza de 109 km/h. Conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În aceeaşi perioadă agenţii de ordine publică aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au constatat 184 de încălcări ale normelor de coviețuire socială, aplicând tot atâtea sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Buhuşi au depistat într-un local din oraş, un bărbat de 51 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra sa un obiect tăietor înţepător.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, iar cuţitul a fost ridicat în vederea cercetărilor.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...