miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalCeatean ucrainean, lasat...

Ceatean ucrainean, lasat fara permis dupa ce a fost prins de radar cu 104 km/h in localitate

Un cetatean ucrainean a fost lasat fara permis de politistii bacauani dupa ce a fost prins de radar conducand o masina cu peste 100 km/h in localitatea Nicolae Balcescu.

Aproximativ 270 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acţionat zilnic, în perioada 30.12.2012- 02.01.2013, în toate localităţile judeţului în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În cadrul activităţilor desfășurate poliţiştii au constatat în flagrant 22 de infracţiuni şi au aplicat 868 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 133.360 lei.

Cele mai multe sancţiuni, 634, au fost aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere ale judeţului Bacău pentru a asigura fluenţa traficului rutier, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză. În urma abaterilor constatate au fost reţinute 18 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Astfel, poliţiştii au depistat un cetăţean ucrainean de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, cu viteza de 104 km/h.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Aniela O., din Bucureşti a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în localitatea Sascut, cu viteza de 109 km/h. Conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În aceeaşi perioadă agenţii de ordine publică aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au constatat 184 de încălcări ale normelor de coviețuire socială, aplicând tot atâtea sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Buhuşi au depistat într-un local din oraş, un bărbat de 51 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra sa un obiect tăietor înţepător.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, iar cuţitul a fost ridicat în vederea cercetărilor.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...