marți 20 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateCercetat pentru furt...

Cercetat pentru furt calificat și conducere fără permis

Un bărbat de 35 de ani a fost depistați de polițiștii din Stațiunea Tg. Ocna, la volanul unui autoturism furat, pe care l-a condus fără a poseda permis de conducere.

În fapt, la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii au observat, pe Bulevardul Republicii din Tg. Ocna, un autovehicul înmatriculat în județul Harghita, care a intrat în gardul unui imobil, iar de la volanul acestuia cobora o persoană de sex masculin.

Polițiștii au stabilit că bărbatul care a condus autoturismul este A. Gheorghiţă, de 35 de ani din comuna Livezi, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din verificări polițiștii au mai stabilit că autoturismul aparține unei societăți comerciale din municipiul Miercurea Ciuc, la care A Gheorghiță lucrează ca zilier și a fost luat de către acesta fără aprobarea administratorului societății, pentru a se deplasa spre domiciliu.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări față de A. Gheorghiță sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt calificat.

De citit!

CRAB preia controlul asupra Rezervei de Apă din Bacău – Un pas semnificativ pentru siguranța alimentării cu apă în municipiu

Primarul Lucian Viziteu anunță că "Rezerva de apă a municipiului Bacău" a fost predată către Compania Regională de Apă Bacău (CRAB), punând în aplicare hotărârea instanței judecătorești care a validat decizia municipalității. Această mutare transferă responsabilitatea asupra debitului, prețului...

Pompierii băcăuani, eroi în weekend: 71 de intervenții în intervalul 16-19 Februarie”

În perioada 16-19 februarie a.c., pompierii din Bacău au desfășurat un efort remarcabil, răspunzând prompt la 71 de solicitări primite prin Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.Cea mai frecventă intervenție a fost acordarea ajutorului medical de urgență, totalizând...

Protejându-ne împotriva gripei de tip A: Importanța vaccinului antigripal

Gripa de tip A reprezintă o preocupare constantă pentru sănătatea publică, având capacitatea de a provoca epidemii și pandemii grave. Cu toate că simptomele gripei pot fi asemănătoare cu cele ale unei răceli obișnuite, gripa de tip A poate...