27.2 C
Bacau

Cercetat pentru furt calificat și conducere fără permis

De stiut!

Un bărbat de 35 de ani a fost depistați de polițiștii din Stațiunea Tg. Ocna, la volanul unui autoturism furat, pe care l-a condus fără a poseda permis de conducere.

În fapt, la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii au observat, pe Bulevardul Republicii din Tg. Ocna, un autovehicul înmatriculat în județul Harghita, care a intrat în gardul unui imobil, iar de la volanul acestuia cobora o persoană de sex masculin.

Polițiștii au stabilit că bărbatul care a condus autoturismul este A. Gheorghiţă, de 35 de ani din comuna Livezi, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din verificări polițiștii au mai stabilit că autoturismul aparține unei societăți comerciale din municipiul Miercurea Ciuc, la care A Gheorghiță lucrează ca zilier și a fost luat de către acesta fără aprobarea administratorului societății, pentru a se deplasa spre domiciliu.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări față de A. Gheorghiță sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt calificat.

- Advertisement -

Ultimele stiri