duminică, septembrie 24, 2023

Ce este și la ce este bună polietilena expandată

Spuma de polietilenă expandată este unul dintre...

Bărbații și parfumurile. Când și cum?

Istoric vorbind, aristocrația occidentală a folosit parfumurile...

Ce trebuie să știm despre o yală electromagnetică

O yală magnetică este un dispozitiv de...

Cercetaţi penal de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului

Fapt diversInfractionalCercetaţi penal de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului
- Advertisement -

La data de 13 martie a.c, poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, poliţiştii din Comăneşti au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 49 de ani, din comuna Bogdăneşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe strada Calea Romanului din Bacău, au depistat un conducător auto de 36 de ani, din judeţul Neamţ, care se afla sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Alte titluri